این ساندویچ گرم را می توانید به عنوان هر وعده ای که دلخواه تان است میل کنید. کوروک موسیوو در مدت 40 دقیقه آماده می شود و برای سرو برای 2 نفر مناسب است.
کره :3 قاشق غذاخوری
آردگندم :¼پیمانه
شیر:2 پیمانه
پنیر گودا رنده شده:1پیمانه + 240گرم ورقه شده
نمک درشت :به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده :به مقدار لازم
جوز تازه آسیاب شده:به مقدار لازم
نان تست :4برش
ژامبون مرغ یا بوقلمون پخته شده :180 گرم، نازک ورقه شده
قبل از انجام هر کاری فر را روشن کرده و روی حرارت 230 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم و آماده شود.
شیر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا ذوب شود ، سپس آرد را افزوده و مرتب هم بزنید تا کف کند
حالا شیر را به تدریج داخل آرد بریزید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود، بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و اجازه دهید برای دو تا سه دقیقه پخته و کمی غلیظ شود.
در ادامه جوز هندی، نیمی از پنیر گودا، نمک و فلفل را بریزید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
روی چهار برش از نان ها مقداری از سس را بمالید و روی آن به ترتیب لایه ای از پنیر ، ژامبون و دوباره پنیر قرار داده و در نهایت با یک برش نان ، ساندویچ را کامل نمایید.
ساندویچ ها را در سینی فر بچینید و روی هر کدام مقداری سس ریخته و در نهایت باقی مانده پنیر گودا را بریزید و در فر قرار دهید.
بعد از اینکه پنیر آب شد ساندویچ ها را از فر خارج کرده و میل نمایید، در صورت تمایل ساندویچ ها را برای دو تا سه دقیقه گریل کنید تا برشته و طلایی شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…