ساندویچ قزل آلا را می توانید خیلی سریع و در کمتر از نیم ساعت برای شام تهیه و میل کنید.
یک عدد: لیموترش بزرگ
نصف پیمانه:سس مایونز
¼ پیمانه ریحان تازه یا دو قاشق چایخوری: شوید تازه خرد شده
¼ قاشق چایخوری:نمک
¼ قاشق چایخوری: فلفل سیاه
450 گرم: قزل آلا
4 عدد:نان گرد
ریحان تازه
ابتدا ماهی قزل آلا را پاک کرده بشویید، سپس آن ها را خوب خشک کرده و به قطعات یکسان خرد کنید.در مرحله بعد لیموترش را از وسط ببرید و نصف آن را حلقه حلقه برش بزنید.
پوست نصف دیگر لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید سپس داخل کاسه ای بریزید.ریحان را خرد کرده و اضافه نمایید ، نمک ، فلفل و سس مایونز را هم بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
ماهی را داخل کباب پز بگذارید تا پخته و برشته شود، برش های لیموترش را هم کنار ماهی کباب کنیدروی هر نان یک تکه ماهی قرار داده و سس را بریزید و یک برش لیموترش بگذارید.
در آخر یک برش نان دیگر روی آن بگذارید و میل کنید.در صورت تمایل میتوانید برش هایی از کاهو ، پیاز و یا مخلفات مورد علاقه خود را اضافه نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ قزل آلا ی کبابی با لیمو و سبزیجات را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- اگر اهل جنوب کشور هستید، این غذا را حتما خوردهاید. یتیمی، یتیمک و یتیمچه،…
فراشپز- هزاری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب میشود که آن را با…
فراشپز- اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکلهای…
فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…
فراشپز- قرمه بادمجان نوعی خوراک بسیار خوشمزه و آسان است که از ترکیب بادمجان با…
فراشپز- قرهماش شورباسی نوعی خوارک خوشمزه و مقوی ترکی است که از ترکیب قرهماش با…