“ساندویچ ماهی تن” با زیتون ساندویچی برای پیکنیک و دورهمی های ساده است.
جعفری برگ پهن ساتوری شده :3/4 پیمانه
زیتون سیاه :3/4 پیمانه
روغن زیتون بودار:1/2 پیمانه
فیله ماهی کولی ریز خرد شده:4 عدد
سیر ریز خرد شده:3 حبه
آب لیموی تازه :یکو 1/2 قاشق غذاخوری
آویشن ساتوری شده:یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
لوبیا سبز:170 گرم
کنسرو ماهی تن در روغن زیتون :2 قوطی
نان باگت با رویهٔ ترد :4 عدد
پیاز قرمز نازک ورقه شده:یک عدد کوچک
گوجه فرنگی ورقه شده :2 عدد متوسط
تخم مرغ آب پز ورقه شده :4 عدد
ابتدا قوطی تن ماهی را در قابلمه آب جوش قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
در مرجله بعد لوبیا سبز را برای دو تا 3 دقیقه آبپز کرده و سپس آب آن را بگیرید و بعد از خرد کردن باچند قاشق روغن زیتون و کمی نمک مزه دار کنید.
در این فاصله ماهی کولی ، زیتون ، جعفری، سیر و آویشن را ساتوری کرده و کمی نمک ، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو بریزید و خوب مخلوط نمایید.
قوطی تن ماهی را از آب جوش خارج کرده و ماهی را از روغن بیرون آورده و تکه تکه کنید و چند قاشق روغن زیتون بریزید و مخلوط نمایید.
در مرحله بعد پیاز و گوجه را حلقه ای برش زده و تخم مرغ ها را آبپز کرده و ورقه ای خرد کنید.
داخل هر نان باگت ابتدا مقداری از مخلوطی ماهی کولی بریزید .
سپس چند قاشق لوبیا سبز پخته افزوده و روی آن لایه ای از ماهی تن بریزید.
در آخر برش هایی از تخم مرغ آبپز بگذارید و در آخر چند ورق پیاز و گوجه فرنگی را قرار داده و سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ ماهی تن را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…