طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی یک ساندویچ خوشمزه و فوق‌العاده ساده ای که نیم ساعته آماده می شود و مناسب پیک نیک آخر هفته با خانواده است.

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار است. این ساندویچ انتخاب ویژه برای افرادی است که به سالم خوری تمایل دارند اما نمی توان به سالم بودن ساندویچ های مرغ موجود در فست فودها اطمینان نمود پس بهتر است خودتان در خانه این ساندویچ لذیذ را تهیه نمایید و از طعم و مزه بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

سینه مرغ 2 عدد
سیب زمینی تازه و کوچک 700 گرم
پیاز قرمز کوچک 1 عدد
پنیر موزارلای تازه 4 ورقه
سس مایونز 4 قاشق چایخوری
شاهی تازه به میزان کافی
نان همبرگر 4 عدد
برگ های جعفری تازه به میزان کافی
نمک و فلفل آسیاب شده به میزان کافی
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.
پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل حلقه ای برش بزنید.
داخل سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی ها و پیازها را داخل آن بچینید.
با روغن روی سیب زمینی و پیازها را چرب کنید.
روی سیب زمینی و پیازها کمی نمک و فلفل بپاشید.
سینی فر را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
در این مرحله سینه مرغ را تکه تکه کرده و استخوان و پوست آن را درآورید و کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.
درون تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرغ ها را داخل روغن ریخته و کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید دو طرف مرغ ها سرخ شده و بپزد.
پس از سرخ شدن مرغ ها روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود.
سیب زمینی و پیاز های کبابی را پس از پخت از فر خارج کنید.
حالا نوبت سرو کردن ساندویچ است، یک تکه نان را بردارید و سپس تکه ای از مرغ را روی آن قرار دهید.
روی هر تکه مرغ لایه ای از سیب زمینی و پیاز کبابی قرار دهید.
شاهی و جعفری را روی ترکیب مرغ و سیب زمینی بچینید.
ساندویچ شما آماده است، می توانید آن را با سس مایونز سرو کنید.

از هر نوع ادویه دلخواه می توانید برای پخت و یا مزه دار کردن مرغ استفاده کنید.
به عنوان مخلفات ساندویچ می توانید از کاهو و گوجه فرنگی استفاده کنید.
ساندویچ مرغ از غذاهایی است که با سس های بسیار متنوعی تهیه می شود و هر کس می تواند در تهیه آن از سس مورد علاقه خود استفاده کند.
می توانید ساندویچ مرغ را با نان تست یا نان باگت نیز تهیه کنید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

1 روز ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

1 روز ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

1 روز ago

طرز تهیه ساندویچ «چیلی داگ»؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…

1 روز ago

(ویدیو) طرز تهیه یک عصرانه خوشمزه فقط با آرد و تخم مرغ

فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…

2 روز ago

۱۵ غذای ساده و سریع با ماکارونی؛ خوشمزه و مناسب هر سلیقه

فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…

2 روز ago