طرز تهیه “ساندویچ مرغ” با سیب زمینی کبابی

ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی یک ساندویچ خوشمزه و فوق‌العاده ساده ای که نیم ساعته آماده می شود و مناسب پیک نیک آخر هفته با خانواده است.

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار است. این ساندویچ انتخاب ویژه برای افرادی است که به سالم خوری تمایل دارند اما نمی توان به سالم بودن ساندویچ های مرغ موجود در فست فودها اطمینان نمود پس بهتر است خودتان در خانه این ساندویچ لذیذ را تهیه نمایید و از طعم و مزه بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

سینه مرغ 2 عدد
سیب زمینی تازه و کوچک 700 گرم
پیاز قرمز کوچک 1 عدد
پنیر موزارلای تازه 4 ورقه
سس مایونز 4 قاشق چایخوری
شاهی تازه به میزان کافی
نان همبرگر 4 عدد
برگ های جعفری تازه به میزان کافی
نمک و فلفل آسیاب شده به میزان کافی
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.
پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل حلقه ای برش بزنید.
داخل سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی ها و پیازها را داخل آن بچینید.
با روغن روی سیب زمینی و پیازها را چرب کنید.
روی سیب زمینی و پیازها کمی نمک و فلفل بپاشید.
سینی فر را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
در این مرحله سینه مرغ را تکه تکه کرده و استخوان و پوست آن را درآورید و کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.
درون تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
مرغ ها را داخل روغن ریخته و کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید دو طرف مرغ ها سرخ شده و بپزد.
پس از سرخ شدن مرغ ها روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود.
سیب زمینی و پیاز های کبابی را پس از پخت از فر خارج کنید.
حالا نوبت سرو کردن ساندویچ است، یک تکه نان را بردارید و سپس تکه ای از مرغ را روی آن قرار دهید.
روی هر تکه مرغ لایه ای از سیب زمینی و پیاز کبابی قرار دهید.
شاهی و جعفری را روی ترکیب مرغ و سیب زمینی بچینید.
ساندویچ شما آماده است، می توانید آن را با سس مایونز سرو کنید.

از هر نوع ادویه دلخواه می توانید برای پخت و یا مزه دار کردن مرغ استفاده کنید.
به عنوان مخلفات ساندویچ می توانید از کاهو و گوجه فرنگی استفاده کنید.
ساندویچ مرغ از غذاهایی است که با سس های بسیار متنوعی تهیه می شود و هر کس می تواند در تهیه آن از سس مورد علاقه خود استفاده کند.
می توانید ساندویچ مرغ را با نان تست یا نان باگت نیز تهیه کنید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه حلوا ارده خانگی بدون شکر؛ سالم و مقوی

فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…

2 روز ago

طرز تهیه ترشی بادمجان و زرشک؛ یک چاشنی خوشمزه

فراشپز- ترشی بادمجان و زرشک یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و لذیذ خانگی است که…

2 روز ago

کیک ماست ترکی، یک کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک ماست ترکی از انواع کیک‌های خوشمزه و مدرن امروزی است که بافت بسیار…

2 روز ago

شلغم را به این روش بپزید تا خواصش حفظ شود

فراشپز- شلغم یکی از مفیدترین سبزیجات برای درمان سرماخوردگی و بالا بردن مقاومت بدن است،…

2 روز ago

با معجزات بادام زمینی آشنا شوید

فراشپز- بادام زمینی در سال‌های اخیر جای ویژه‌ای در فرهنگ غذایی ما باز کرده و…

2 روز ago

۴ نکته مهم در رژیم غذایی سالم از نظر سازمان جهانی بهداشت؛ کارشناسان چه می‌گویند

فراشپز- رژیم غذایی یکی از مهمترین عوامل برای پیشگیری از خطرات سلامتی است. شواهد قوی…

2 روز ago