“ساندویچ مرغ و تخم مرغ” یک غذای خوشمزه و مفید برای دوستداران ساندویچ است که در مدت زمان کمی می توانید حاضر کنید.
سینه مرغ :80 الی 100 گرم
تخم مرغ :یک عدد
نان تست :2 عدد
مخلفات :به مقدار و نوع دلخواه
زنجفیل رنده شده :به مقدار لازم
جوز هندی :به مقدار لازم
پیاز خلالی :1/2 عدد
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک :به مقدار لازم
ابتدا مرغ را با نمک ، جوز هندی ، زنجبیل رنده شده ، روغن زیتون و پیاز مخلوط کرده و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
سپس آن را از یخچال خارج کرده و گریل کنید ، مرغ را روی یک تکه نان تست قرار داده و تخم مرغ را با کمی روغن به شکل نیمرو بپزید و روی مرغ قرار دهید.
مخلفات (گوجه ، کاهو ، خیار شور و…) را روی نیمرو بچینید و در آخر یک تکه نان تست قرار داده و میل نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ و تخم مرغ را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…