میگو سرشار از فسفر می باشد و خوردن آن توسط متخصصان توصیه می شود. اما برای درست کردن یک “ساندویچ میگو”ی خوشمزه و دلچسب همراه با ما در سایت نمناک باشید.

مواد لازم برای درست کردن ساندویج میگو :

میگوی درشت :451 گرم،پاک شده
سیر له شده :2 حبه
ادویه ی ماهی :یک قاشق سوپخوری
سس خردل :2 قاشق سوپخوری
مایونز کم چرب :یک چهارم پیمانه و 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو ترش :2 قاشق سوپخوری
کره یا مارگارین :3 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط :2عدد خلالی شده
نان ساندویچی :4عدد

طرز تهیه ساندویج میگو :

میگوها را پس از تمیز کردن و شستن در ادویه مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته قرار دهید.بعد ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

نان ها را برش دهید و مغز داخل آن را خالی کنید.

سس ها را به همراه آبلیمو مخلوط کنید .

تابه ی نچسبی را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.بعد فلفل های خلالی شده را داخل روغن تفت دهید.

بعد از تفت دادن فلفل ها ، آنها را در ظرف دیگری بریزید. کره را داخل همان تابه بریزید تا ذوب شود. سپس میگوهای مزه دار شده را داخل کره تفت دهید.

بعد از 5 دقیقه میگوها را از روی حرارت بردارید.

به اندازه 2 قاشق چایخوری از مخلوط سس و آبلیمو روی برش های نان ها بمالید و یک قاشق از فلفل دلمه ای تفت داده شده داخل نان ها بریزید و میگوها را روی آن بگذارید.

سپس بقیه سس را روی ساندویج ها ریخته و ساندویج ها را ببندید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ میگو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ساندویچ میگو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه خوراک کدو با گوشت چرخ کرده

فراشپز- خوراک کدو با گوشت چرخ کرده یکی از غذا‌های محبوب و خوشمزه‌ای است که…

5 دقیقه ago

دستور پخت کیک ووپی شکلاتی با خامه فرم گرفته

فراشپز- کیک ووپی یکی از کیک های بسیار معروف و محبوب می باشد و تاریخ…

1 ساعت ago

طرز تهیه بیف استراگانف ایتالیایی؛ خوشمزه‌تر از رستوران

فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذا‌های کلاسیک و محبوب بین‌المللی است که در نسخه‌های مختلفی…

3 ساعت ago

طرز تهیه ته چین گرمساری مجلسی ؛ غذای اصیل کوچ نشین ها

فراشپز- ته‌چین گرمساری پای ثابت سفره‌ گرمساری‌هاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…

4 ساعت ago

طرز تهیه یتیمچه + 8 نکته درباره یک “یتیمچه” کبابی خوشمزه

فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…

5 ساعت ago

طرز تهیه “خوراک لوبیا چیتی” با گلپر

فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…

7 ساعت ago