میگو سرشار از فسفر می باشد و خوردن آن توسط متخصصان توصیه می شود. اما برای درست کردن یک “ساندویچ میگو”ی خوشمزه و دلچسب همراه با ما در سایت نمناک باشید.
میگوی درشت :451 گرم،پاک شده
سیر له شده :2 حبه
ادویه ی ماهی :یک قاشق سوپخوری
سس خردل :2 قاشق سوپخوری
مایونز کم چرب :یک چهارم پیمانه و 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو ترش :2 قاشق سوپخوری
کره یا مارگارین :3 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط :2عدد خلالی شده
نان ساندویچی :4عدد
میگوها را پس از تمیز کردن و شستن در ادویه مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته قرار دهید.بعد ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
نان ها را برش دهید و مغز داخل آن را خالی کنید.
سس ها را به همراه آبلیمو مخلوط کنید .
تابه ی نچسبی را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.بعد فلفل های خلالی شده را داخل روغن تفت دهید.
بعد از تفت دادن فلفل ها ، آنها را در ظرف دیگری بریزید. کره را داخل همان تابه بریزید تا ذوب شود. سپس میگوهای مزه دار شده را داخل کره تفت دهید.
بعد از 5 دقیقه میگوها را از روی حرارت بردارید.
به اندازه 2 قاشق چایخوری از مخلوط سس و آبلیمو روی برش های نان ها بمالید و یک قاشق از فلفل دلمه ای تفت داده شده داخل نان ها بریزید و میگوها را روی آن بگذارید.
سپس بقیه سس را روی ساندویج ها ریخته و ساندویج ها را ببندید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ساندویچ میگو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…
فراشپز- ترشی بادمجان و زرشک یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و لذیذ خانگی است که…
فراشپز- کیک ماست ترکی از انواع کیکهای خوشمزه و مدرن امروزی است که بافت بسیار…
فراشپز- شلغم یکی از مفیدترین سبزیجات برای درمان سرماخوردگی و بالا بردن مقاومت بدن است،…
فراشپز- بادام زمینی در سالهای اخیر جای ویژهای در فرهنگ غذایی ما باز کرده و…
فراشپز- رژیم غذایی یکی از مهمترین عوامل برای پیشگیری از خطرات سلامتی است. شواهد قوی…