یک میان وعده هوس انگیز و اشتها آور با پنیر ذوب شده در داخل نان تست جو، مناسب برای هر زمان می باشد . در این ساندویچ از پنیر چدار استفاده می کنیم.
کره :2 قاشق غذاخوری
نان تست جو :8 برش
خردل :3 قاشق غذاخوری
پنیر چدار :170 گرم
ابتدا نان ها را روی یک سطح صاف قرار داده و روی آن ها خردل بمالید.
سپس روی 4 برش از نان ها پنیر چدار قرار داده و روی هر کدام یک برش نان بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود.
ساندویچ ها را داخل تابه قرار داده و اجازه دهید کمی برشته شود ، در همین حال کمی نان ها را فشار دهید.
ساندویچ ها را از آن رو کنید تا طرف دیگر نان ها هم سرخ شود.
سپس نان های سرخ شده را در سینی فری که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
سینی را در فری که با دمای 170 درجه گرم شده بگذارید تا پنیر آب شده و نان ها برشته شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ پنیر و خردل را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…