ساندویچ کالباس و شاهی یک پیش غذای عالی و خوشمزه است که ما در این دستور تهیه به شما همه نکات و ترفندهای درست کردن “ساندویچ کالباس” و شاهی را آموزش خواهیم داد.
کالباس :2 الی 3 ورقه
گوجه فرنگی :یک عدد
برگ شاهی :28 گرم
نان تست:2 ورقه
سس مایونز :به میزان لازم
کف تابه ای را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.بعد از داغ شدن تابه کالباس ها را درون آن تفت دهید.
در ظرفی نان تست را بچینید و کالباس ها را روی آن قرار دهید.
گوجه فرنگی ها را ورقه ای ببرید و روی کالباس ها بگذارید و روی آنها برگ های شاهی را بچینید.
سپس لایه بعدی نان را روی مواد قرار دهید.
به سس مایونز کمی نمک و فلفل اضافه کنید و به اندازه دلخواه روی ساندویچ ها سس بریزید و نوش جان کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
ساندویچ کالباس را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…