ساندویچ کالباس و شاهی یک پیش غذای عالی و خوشمزه است که ما در این دستور تهیه به شما همه نکات و ترفندهای درست کردن “ساندویچ کالباس” و شاهی را آموزش خواهیم داد.
کالباس :2 الی 3 ورقه
گوجه فرنگی :یک عدد
برگ شاهی :28 گرم
نان تست:2 ورقه
سس مایونز :به میزان لازم
کف تابه ای را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.بعد از داغ شدن تابه کالباس ها را درون آن تفت دهید.
در ظرفی نان تست را بچینید و کالباس ها را روی آن قرار دهید.
گوجه فرنگی ها را ورقه ای ببرید و روی کالباس ها بگذارید و روی آنها برگ های شاهی را بچینید.
سپس لایه بعدی نان را روی مواد قرار دهید.
به سس مایونز کمی نمک و فلفل اضافه کنید و به اندازه دلخواه روی ساندویچ ها سس بریزید و نوش جان کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
ساندویچ کالباس را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…