سمبوسه یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که در ایران به عنوان یک خوراکی و یا میان وعده سرو می شود. طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی جنوبی خوشمزه و مجلسی خانگی را در این گزارش مشاهده کنید.
سمبوسه یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به جنوب ایران باز می گردد. سمبوسه ترکیبی از مواد میانی مختلف که به عنوان مغزی داخل نان نازک است که به شکل مثلثی پیچیده می شود. سمبوسه انواع مختلفی دارد که داخل آن با مواد گوشتی یا سبزیجاتی پر شده و در کنار سس های مختلف سرو می شود.
سیب زمینی3 عدد
پیاز1 عدد
جعفری ساطوری شده100
لواش به میزان لازم نان
نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
ابتدا سیب زمینی ها را داخل آب و نمک می پزیم. بعد از اینکه پخته شد، پوست آنها را جدا کرده و خوب له می کنیم.
پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم.
حالا سیب زمینی آماده شده را هم به پیاز داغ افزوده و تفت کوچکی می دهیم.
حالا مواد را از روی حرارت برداشته وجعفری را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
حالا نان لواش را به شکل نوار های باریکی برش داده و یک سمت نان 1 قاشق مواد سمبوسه ریخته و نان را به شکل مثلثی تا می کنیم تا انتهای نان.
داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ می کنیم.
حالا سمبوسه های آماده شده داخل ظرف زیبایی چیده و با انواع سس ها نوش جان کنید.
برای سمبوسه از نان لواش نازک نرم و تازه استفاده کنید تا موقع برش و شکل دادن دچار مشکل نشوید.
اگر نان لواش در دسترس ندارید از خمیر یوفکا هم می توانید استفاده کنید.
بعد از سرخ شدن سمبوسه ها را روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شده و خیلی چرب نباشد.
منبع: ایرنا
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…