فراشپز- صبحانه به عنوان اصلیترین وعده غذایی باید دارای ارزش غذایی بالا باشد تا انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند.
حتما تا به حال تجربه کردهاید که عطر و طعم صبحانه شما را تحت تاثیر قرار دهد و اشتهایتان را بیشتر کند. صبحانه انگلیسی یکی از صبحانههایی است که شامل مواد اولیه گرم و سرد در کنار یکدیگر میشود و سلایق مختلف را در بر میگیرد.
اما طرز تهیه صبحانه انگلیسی چگونه است؟ آیا میتوان آن را در خانه پخت؟ چطور صبحانهای به سبک رستورانی آماده کنیم؟ ما در این مطلب علاوه بر پاسخ به سوالات ذکر شده، به بررسی ارزش غذایی و نکات تکمیلی برای آمادهسازی بهتر صبحانه انگلیسی میپردازیم.
صبحانه انگلیسی، یکی از صبحانههای وسوسهانگیزی است که میتواند با پروتئین و کربوهیدرات موجود در خود، انرژی بدن شما را تامین کند. به طور کلی، مقدار هر کدام از موارد اولیه این صبحانه به سلیقه و نیاز بدن هر فرد بستگی دارد. اما میتوان گفت که مواد لازم برای تهیه صبحانه انگلیسی به ازای هر نفر عبارت است از:
تخم مرغ موجود در صبحانه انگلیسی معمولا به صورت نیمرو، خاگینه یا آبپز سرو میشود. در حالت عادی، یک یا دو تخم مرغ برای هر فرد مورد استفاده قرار میگیرد اما اگر میخواهید پروتئین طبیعی بیشتری در طول روز مصرف کنید، میتوانید این تعداد را افزایش بدهید.
صبحانه انگلیسی برای هر فرد شامل ۲ تا ۳ عدد سوسیس میشود که در روغن کم سرخ میشوند. در صورتی که به دنبال سبک زندگی سالم هستید از سوسیس خانگی استفاده کنید و اگر میخواهید روغن کمی برای پخت سوسیس صرف شود، پخت با سرخکن بهترین روش به شمار میرود.
در کنار صبحانه انگلیسی، نصف لیوان خوراک لوبیا پخته شده قرار میگیرد. معمولا این لوبیا در مایع غلیظ حاوی چاشنی قرار میگیرد که عطر و طعم دلنشینی به آن میبخشد.
۲ تا ۳ برش بیکن برای هر فرد، میتواند نمایی زیبا به ظرف صبحانه انگلیسیتان ببخشد و طعم بینظیری ایجاد کند. البته استفاده از این ماده غذایی، اختیاری است.
صبحانه انگلیسی با ۲ تا ۳ عدد نان تست سرو میشود. معمولا این نان تست را به صورت برشته در کنار غذا قرار میدهند که طعم دلنشینتری به ارمغان آورد.
گوجه، قارچ، جعفری، پیاز، ذرت و دیگر مواد اولیه از جمله صیفیجاتی هستند که در کنار غذا به صورت آبپز یا سرخ شده قرار میگیرند. مقدار این مواد اولیه به صورت دلخواه و متناسب با علاقهتان تنظیم میشود.
میتوانید برای طعم بهتر صبحانه به مقدار دلخواه از سیبزمینی سرخ کرده در کنار غذای خود استفاده کنید. بهتر است سیب زمینیها را کمی آبپز کنید. سپس، آنها را سرخ کنید تا روغن کمتری جذب کنند.
میتوانید در کنار صبحانه انگلیسی از نوشیدنیهای گرم مانند چای یا دمنوش استفاده کنید. ضمنا، استفاده از نوشیدنیهای سرد طبیعی مانند آب پرتقال میتواند به صبحانه شما طعمی ویژه ببخشد.
پودینگ، یکی از دسرهای انگلیسی است که معمولا پس از صرف صبحانه انگلیسی سرو میشود. این دسر در هضم و تامین انرژی بدن تاثیر به سزایی دارد.
میتوان گفت که صبحانه انگلیسی یک وعده غذایی مقوی است که باید هر کدام از مواد اولیه آن را به طور جداگانه آماده کنید و برای پخت در کنار یکدیگر قرار دهید. به طور کلی، بهتر است که از مواد اولیه تازه در پخت صبحانه استفاده کنید. سپس به کمک سرو سبزیجات، سس و دسرهای مختلف، طعم صبحانه را بهبود دهید. ضمنا از چاشنی و ادویهجاتی مانند فلفل، پودر سیر، آویشن و مواد دیگر برای طعمدار کردن سوسیس و بیکن استفاده کنید.
مراحل طرز تهیه صبحانه انگلیسی اصل عبارت است از:
نصف لیوان لوبیا را در مایعی حاوی آب، اندکی ادویه و پیاز، آبپز کنید و اجازه دهید تا آب آن کاملا غلیظ شود. سپس، لوبیای آماده را داخل پیاله قرار دهید.
تخممرغها را بر حسب سلیقه خود پخته کنید. در رایجترین روش آمادهسازی صبحانه انگلیسی، تخم مرغها را به صورت نیمرو آماده میکنند و کمی گوجه در کنار آن سرخ میکنند.
روی سوسیسها برش سطحی ایجاد کنید و در اندکی مایع روغن سرخ کنید میتوانید کمی سس روی سوسیس بزنید تا طعم بهتری بگیرد. بیکنها هم از این طریق سرخ کنید.
قارچ، فلفلدلمه، سیبزمینی و دیگر صیفی جات را کمی در ماهیتابه تف دهید تا آبدار باقی بمانند.
در نهایت، ظرفی برای چیدن صبحانه انگلیسی آماده کنید و مواد اولیه شامل تخم مرغ، سوسیس، بیکن، لوبیا و صیفیجاتی که پختند را درون آن ظرف قرار دهید. سپس، دو ظرف کوچک برای سس و دسر کنار بگذارید.
نوشیدنی را مطابق میلتان در کنار صبحانه سرو کنید. این نوشیدنی میتواند گرم یا سرد باشد؛ اما اگر نوشیدنی سرد را انتخاب کردید از میوههای طبیعی برای تهیه آبمیوه استفاده کنید.
اگر یک بار صبحانه انگلیسی را در رستوران یا کافی شاپ میل کنید، احتمالا متوجه تفاوت طعم و عطر آن با موارد خانگی میشوید و با خود میگویید که طرز تهیه صبحانه انگلیسی رستورانی چه فرقی با بقیه موارد دارد؟
در ادامه برای پاسخ به این سوال، مراحل آمادهسازی صبحانه انگلیسی به سبک رستورانی را توضیح میدهیم:
برای آمادهسازی لوبیاها، ابتدا پیازهای برش داده شده را در روغن تف دهید. سپس رب، سس، زردچوبه، زعفران و دیگر ادویهها را به آن اضافه کنید. حالا مخلوط آب و لوبیا را اضافه کنید تا در دمای مناسب کاملا پخته شود و آب غلیظ شود.
برای گریل کردن سوسیس و بیکن به جای روغن معمولی از کره، روغن کنجد یا شیره انگور استفاده کنید. سپس، دمای ماهیتابه را کم بگذارید تا پخت سوسیس و بیکن در آرامش انجام شود و در اصطلاح محصولی مغزپخت داشته باشیم.
تخممرغ را با ادویهجاتی مانند نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس، آن را روی حرارت قرار دهید تا پخت کامل خود را سوری کنید. سپس، قارچ و گوجه را اضافه کنید و بگذارید به صورت آبدار باقی بمانند.
نانهای تست را سرخ کنید. اما برای اینکه روغن را به خود نگیرند؛ آنها را پس از پخت روی پارچهای تمیز قرار دهید. با این کار، روغن از سطح نان جدا میشود اما طعم لذیذش باقی میماند.
نکتههای تکمیلی برای درست کردن صبحانه انگلیسی
درست است که صبحانه انگلیسی از مواد اولیه متنوعی تشکیل شده است، اما میتوان گفت که نسبت به بسیاری از صبحانهها سریعتر حاضر میشود و نمایی لوکس به سفرهتان میبخشد که اشتهای دیگران را تحریک میکنند.
سبزیجاتی مانند جعفری، اسفناج، ریحان، گشنیز و صیفیجاتی مانند کلم بروکلی، هویج، گوجه، ذرت و زیتون علاوه بر اینکه ظاهر صبحانه را بهتر میکند، طعم ویژهای به آن میبخشد و نیازهای بدن را به خوبی تامین میکند
سعی کنید با اندازهگیری صحیح برای هر نفر، مقداری صبحانه آماده کنید که لازم نباشد آن را در یخچال یا فریزر نگاه کنید. باز هم اگر از غذایتان چیزی باقی مانده است، آن را درون ظرفی دربسته قرار دهید و سپس داخل یخچال بگذارید.
برای گرم کردن غذای باقیمانده کافی است تا از مایکروویو استفاده کنید. البته، میتوانید غذا را داخلی ظرفی چدن یا نسوز قرار دهید و روی شعله کم اجاق گاز بگذارید.
به کمک نوشیدنیهایی مانند چای، دمنوش، قهوه و آبمیوههای طبیعی، صبحانهای گوارا نوش جان کنید.
سرو میوههای برش داده مانند شلیل، موز، هلو، پرتقال، کیوی و سایر موارد میتواند هضم غذا را راحتتر کند.
از مواد اولیه تازه برای پخت صبحانه انگلیسی استفاده کنید. توجه داشته باشید که صبحانه انگلیسی بسیار مغذی است و با تامین مواد اولیه مرغوب و تازه، میتوانید بدن خود را تقویت کنید.
به طور معمول، تخم مرغ صبحانه انگلیسی به صورت عسلی پخته میشود. بنابراین، نگذارید زرده آن کامل سفت شود. دلیل سفتنشدن زرده تخم مرغ این است که زرده آن مانند سس همراه با باقی مواد استفاده شود.
برای جلوگیری از نفخ معده، لوبیا را از شب قبل در آب بخیسانید. سپس، آن را پخته کنید تا طعم نرمتری داشته باشد.
بیشتر بخوانید: با این ۶ صبحانه به سرعت لاغر شوید
به طور کلی، صبحانه انگلیسی غذایی مغذی و پر کالری است که انرژی روز شما را تامین میکند. ارزشهای غذایی این صبحانه برابر با ۱۱۵۳ کالری است که ۵۰ گرم کربوهیدرات و ۵۹ گرم پروتئین را به بدن فرد میرساند. از طرفی سدیم موجود در این صبحانه حدود ۲۲۵۶ میلی گرم است. البته شما میتوانید برای تامین کالری بیشتر، مقدار مواد اولیه را افزایش دهید، اما سعی کنید تا مصرف روغن را در حالت حداقلی نگه دارید.
صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است که روی عملکرد مغز و بازدهی بیشتر بدن تاثیر میگذارد. اگر از خوردن صبحانههای تکراری خسته شدهاید، صبحانه انگلیسی انتخاب مناسبی برایتان محسوب میشود. این صبحانه دارای پروتئین و کربوهیدرات فراوانی است و از مواد اولیه متنوعی تشکیل میشود. ما در این مطلب، به بررسی طرز تهیه صبحانه انگلیسی پرداختیم. سپس، به شما آموختیم تا چطور آن را به سبک رستورانی تهیه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…