فیله سوخاری یکی از غذاهای فست‌فودی است که می‌توانیم در خانه درست کنیم و هم  از خوردنش لذت ببریم و خیالمان راحت باشد همه‌چیز در سلامت کامل طبخ شده است.

مواد لازم:

سینه مرغ: ۱ -۲ عدد
ماست‏: ۶ قاشق غذا خوری
ادویه: به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر درشت: ۲ حبه
آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا سینه‌های مرغ را فیله می‌کنیم؛ (به صورت نوارهای باریک برش می‌دهیم).پیازها را خرد کرده و سیر را ریز رنده می‌کنیم

۲. سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه زعفران و دارچین را باهم‌ مخلوط کرده و پیاز و سیرها را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم.

۳. فیله‌های مرغ را داخل مخلوط قرار می‌دهیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملا مزه‌دار شوند.

۴. در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا کاملا داغ شود. سپس تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه شکسته و هم‌ می‌زنیم.

۵. سپس فیله‌ها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری می‌غلتانیم و بعد داخل تخم‌ مرغ‌ها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری می‌غلتانیم و داخل روغن می‌اندازیم تا سرخ شوند.

منبع: ایرنا

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago