مرغ پفکی یا همان جوجه چینی یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب فیله مرغ با نوعی خمیر مخصوص تهیه میشود.
امروز فستفودها در تمام دنیا جایگاه ویژهای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذاهای سنتی به سمت غذاهای مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فستفودها صرفنظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آنها میشود. مرغ پفکی یا جوجه چینی یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در نقاط مختلف دنیا با دستورها و طعمهای گوناگون تهیه میشود.
این مرغ خوشمزه علاوهبر اینکه یک غذای کامل محسوب میشود، به عنوان دورچین غذا و یا داخل سینیهای فینگرفود نیز از آن استفاده میشود. تفاوت این مرغ با مرغ سوخاری در این است که مرغ سوخاری را با آرد سوخاری مخلوط و سرخ میکنند؛ ولی مرغ پفکی نیازی به آرد سوخاری ندارد و با یک خمیر مخصوص تهیه میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ پفکی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
فیله مرغ: ۵ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سفید: ۵ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
آب گازدار یا دلستر لایت: ۱ لیوان
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود. اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که مرغ خونآبه نداشته باشد.
۱ ـ برای شروع کار ابتدا فیلههای مرغ را بشویید و به اندازه دلخواه برش بزنید و کنار بگذارید.
۲ ـ تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و آرد سفید، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند. آب گازدار یا دلستر لایت را کم کم به این مواد اضافه کنید، طوری که مواد حالت خمیری به خود بگیرد و به غلظت ماست برسد.
۳ ـ حالا فیلههای مرغ برش زده را به این مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۴ ـ در مرحله آخر روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل ماهی تابه گود یا قابلمه بریزید و آن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید. ابتدا شعله را زیاد کنید تا روغن حسابی داغ شود؛ سپس شعله را کم کنید و تکههای مرغ را از داخل مایه خمیری بیرون بیاورید و توی روغن داغ سرخ کنید. مرغ را پشت و رو کنید تا هر دو طرف آن سرخ شود و پف کند. بعد از اینکه مرغهای پفکی شما سرخ شد، آنها را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود؛ سپس مرغهای پفکی آماده را داخل ظرف سرو بچینید و با سس کچاب یا هر نوع سسی که دوست دارید، میل کنید. نوش جان
منبع: فرارو
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…