مینی کیش فرانسوی یک فینگر فود و یا پیش غذا سالم بین المللی می باشد که طرز تهیه آسانی دارد.
طرز تهیه مینی کیش فرانسونی انتخاب این بخش از آموزش آشپزی نمناک برای شما کاربرانی است که درخواست یک غذای جدید و متنوع، یا بهتر بگوییم فینگر فود ساده برای تولد و مهمانی هایتان را داشتید. این دسر خارجی آسان، میتواند یک میان وعده یا حتی بخشی از صبحانه مقوی کودکان و دیگر اعضای خانواده شما باشد.
نشاسته ذرت 1/4 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1و 1/4 فنجان
سفیده تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 فنجان
پنیر پارمزان 1/3 فنجان
کدو سبز 2 عدد
ریحان به مقدار دلخواه
مو سیر 2 عدد
سیر 2 حبه
جوز هندی نوک قاشق چایخوری
نمک 3/4 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
قارچ به دلخواه
ابتدا نشاسته ذرت را در یک ظرف مناسب ریخته و هم بزنید سپس آرام آرام نیمی از شیر را به نشاسته اضافه کرده و مجدد هم بزنید. فر را با دمای 230 درجه روشن کنید تا گرم شود.
2 عدد تخم مرغ مواد لازم را به همراه 2 عدد سفیده تخم مرغ که جدا کرده اید را به نشاسته اضافه کنید و بخوبی هم بزنید؛ برای راحتی کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید.
باقی مانده شیر را به همراه نمک، خامه و جوز هندی به ترکیب اضافه کنید و به هم زدن خود ادامه دهید.
خمیر آاماده شده را کنار بگذارید و در تابه ای مناسب مقداری روغن داغ کنید. سیر و موسیر را که از قبل رنده کرده اید را در روغن داغ تفت دهید تا از خامی خارج شوند. 2 دقیقه برای این کار کافی است.
کدو ها را شسته و پوست بگیرید و رنده کنید و سپس درون تابه بریزید و همراه با سیر و موسیر تفت دهید تا کمی سرخ شوند. اگر می خواهید قارچ نیز استفاده کنید باید قارچ های خرد شده را در این مرحله اضافه کنید و تفت دهید.
قالب مافین را با کمک روغن زیتون چرب کنید و کف قالب پنیر پارمزان بریزید سپس از ترکیب کدو سبز، روی پنیر بریزید.
ریحان های پاک و شسته شده را ریز خرد کنید و روی ترکیب کدو سبز داخل قالب مافین بریزید. در صورت تمایل می توانید از اسفناج نیز استفاده کنید.
در نهایت از خمیری که تهیه کرده اید روی مواد بریزید و درون فر قرار بدهید تا حدود 15 دقیقه پخته و پف کند. پس از مدت زمان لازم، قالب را از فر خارج کرده و مینی کیش ها را از قالب در بیاورید.
مینی کیش های فرانسوی شما حاضر است؛ نوش جان.
منبع: نمناک
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…
فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…
فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…
فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…