طرز تهیه پاستا سوسیس؛ خوشمزه و متفاوت

پاستا یک غذای محبوب است؛ حالا تصور کنید که پاستا با یک سس خوشمزه و تکه‌های سوسیس سرخ‌شده هم ترکیب‌شده باشد. به‌راستی طعم بهشتی این غذا هر کسی را پای میز ناهار و شام می‌کشاند.

اگر اعضای خانواده‌تان علاقه خاصی به سوسیس و کالباس دارند، به‌احتمال ‌زیاد این مشکل برایتان پیش‌آمده که غذاهای بیرون را به غذاهای خانگی ترجیح می‌دهند. وقتش رسیده که کمی تغییر در برنامه غذایی‌تان بدهید و دستور پخت­های متفاوت را برای علاقه‌مند کردن اعضای خانواده‌تان به غذاهای خانگی امتحان کنید. پیشنهاد ما برای ایجاد تنوع، پاستا سوسیس است.

پاستا یک غذای محبوب است؛ حالا تصور کنید که پاستا با یک سس خوشمزه و تکه‌های سوسیس سرخ‌شده هم ترکیب‌شده باشد. به‌راستی طعم بهشتی این غذا هر کسی را پای میز ناهار و شام می‌کشاند. با ما همراه باشید و دستور پخت پاستا سوسیس خوشمزه و متفاوت را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه پاستا سوسیس

سوسیس: چهار عدد

پیاز بزرگ (خرد شده): یک عدد

سیر (خرد شده): دو حبه

پودر فلفل چیلی: یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی (خرد شده): ۴۰۰ گرم

پاستا: ۴۰۰ گرم

نمک و روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه پاستا سوسیس

مرحله اول

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. در همین فاصله سوسیس‌ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید. سپس یک ماهی‌تابه بردارید و روغن زیتون را درون آن بریزید. پس از آن سوسیس‌ها را درون روغن سرخ کنید.

مرحله دوم

حرارت زیر ماهی‌تابه را کم کنید. سپس پیاز و سیر خرد شده را به سوسیس‌ها اضافه کنید. پس از نرم شدن سیرها و پیازها، فلفل چیلی، نمک و گوجه فرنگی خرد شده را به مواد اضافه کنید. چند دقیقه غذا را تفت دهید. سپس حرارت زیر آن را کم کنید تا گوجه فرنگی‌ها له شوند و سس غلیظ شود.

مرحله سوم

پاستا را درون آب جوش بریزید و طبق دستور پختی که روی بسته نوشته‌شده بپزید و سسی که آماده کرده‌اید را روی آن بریزید. غذای خوشمزه شما آماده سرو است. آن را درون ظرف مخصوص بکشید و نوش جان کنید.

چند نکته

این غذا را می‌توانید به همراه لیموترش سرو کنید.

می‌توانید به جای سس این پاستا از خوراک سوسیس ترش و شیرین استفاده کنید.

این غذا را می‌توانید با رب گوجه فرنگی هم آماده کنید.

میزان تندی این غذا بستگی به ذائقه‌تان دارد.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

11 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

11 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

11 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

11 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

11 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

11 ساعت ago