طرز تهیه پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ؛ غذای خوشمزه و ارزان

پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ یکی از غذا های خوشمزه و ارزان قیمت است که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه آماده کنید.

طرز تهیه پای سیب زمینی بدون گوشت ، چندین نوع  فرمول دارد که در این بخش با آن آشنا می شوید. برای پخت این پای سیب زمینی، نیاز به فر داریم.

مواد لازم پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ

سیب زمینی 1 کیلو
تخم مرغ 2 عدد
پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای رویه :
مواد لازم مقدار
قارچ 200 گرم
بادمجان متوسط 3 عدد
زرشک به میزان دلخواه
پیاز 1 عدد کوچک
پنیر پیتزا درصورت تمایل
روغن به مقدار لازم
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پای سیب زمینی و قارچ با بادمجان

برای تهیه این غذای بدون گوشت و مرغ، ابتدا باید یک عد پیاز کوچک را سرخ کنید زمانی که پیاز کمی نرم شد قارچ هایتان را بشورید و به یک اندازه خرد کنید و در یک تابه آن را هم بزنید تا کاملا سرخ شود.

سپس بادمجان هایتان را پوست بگیرید و مربع مربع خرد کنید سعی کنید مربع هایتان بزرگ نباشد. در ادامه بادمجان هایتان را نیز به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید تا هر دو کاملا سرخ شوند.

سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا ادویه ها به خورد مواد بروند. بعد از اینکه ادویه ها کاملا به خورد مواد رفت به مقدار دلخواهتان زرشک بشورید و به موادتان اضافه کنید و ترکیب کنید.

مواد میانی پای سیب زمینی و قارچ شما حاضر است، حال به سراغ سیب زمینی ها بروید.

به میزان گفته شده سیب زمینی بشورید و در یک قابلمه پر آب بپزید، پس از اینکه سیب زمینی های شما کاملا پخت آن ها را پوست بگیرید و با کمک یک پوره کن یا قاشق آن ها را در یک ظرف له کنید.

حالا در این مرحله دو عدد تخم مرغ و ادویه های گفته شده در مواد لازم پای سیب زمینی با بادمجان را به آن اضافه کنید و مجدد له کنید تا کاملا مواد جذب یکدیگر شوند.

حالا نوبت انتخاب قالب است؛ قالب شما می تواند هم تک نفره باشد و هم بزرگ. ظرفتان را با اسپری روغن چرب کنید سپس مقدار کمی از مایه سیب زمینی درون آن بریزید و با کمک یک قاشق آن را صاف کنید توجه داشته باشید که دیواره های ظرف فقط باید سیب زمینی باشد.

بدین منظور می توانید ظرف را پر از سیب زمینی کنید و آن را با قاشق صاف کنید سپس وسط آن را مقداری خالی کنید و از مواد میانی تان بریزید سپس روی مواد به مقدار دلخواه پنیر پیتزا بریزید سپس روی مواد را کمی سیب زمینی بریزید و مواد را بپوشانید، می توانید دوباره کمی پنیر پیتزا روی سیب زمینی بریزید.

به همین ترتیب قالب هایتان را پرکنید و در آخر قالب ها را درون فر گرم شده در دمای 180 درجه بگذارید و اجازه دهید پای سیب زمینی ها، حدود 20 دقیقه داخل فر بماند. بعد از 20 دقیقه اجازه دهید کمی خنک شود سپس قالب ها را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با کمک کمی جعفری و گوجه تزئین کنید.

پای سیب زمینی شما حاضر است نوش جان.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

3 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

4 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

4 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

4 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

4 ساعت ago