طرز تهیه پنینی مرغ و سیب‌ زمینی

فراشپز- پنینی یکی از ساندویچ‌های بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب موادهای مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه می‌شود و می‌توانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت می‌توانید تهیه کنید و برای شام یا ناهار یا مهمانی‌ها و تولدها این پنینی خوشمزه را آماده کنید.

ترکیب مرغ و سیب زمینی بسیار جذاب و خوشمزه است و شما می‌توانید این غذای فست‌فودی را با سس‌های مختلف سرو کنید. برای تهیه پنینی از ساندویچ‌ساز استفاده می‌شود که اگر ندارید مهم نیست می‌توانید از یک تابه گریل استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پنینی مرغ و سیب‌ زمینی

سینه مرغ ۲۵۰ گرم

سیب زمینی ۲۵۰ گرم

پیاز یک عدد

نان باگت ۶ عدد

پنیر موزارلا ۱/۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی یک قاشق چای‌خوری

زعفران به دلخواه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پنینی مرغ و سیب‌ زمینی

مرحله اول: سرخ کردن سیب زمینی

ابتدا باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینی را به همراه روغن و کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید و کنار قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردید تفت دهید.

مرحله دوم: افزودن مرغ

در ادامه سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از این که پیاز کمی طلایی شد باید مرغ را به همراه ادویه‌های گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا کم‌کم مرغ پخته شود و بعد سیب زمینی سرخ شده را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و در انتها به دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر با حرارت مواد ذوب شود.

مرحله چهارم: تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی با ساندویچ ساز و بدون ساندویچ ساز

نان باگت رو از وسط برش زده و کمی به سس مایونز آغشته کرده و از مواد مرغی داخل نان قرار داده و نان را داخل دستگاه ساندویج ساز و روی صفحه‌های گریل قرار داده و پرس کرده تا گریل شده و آماده شود، حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان می‌برد تا پنینی پخته شود و اگر ساندویچ ساز ندارید می‌توانید داخل تابه‌های گریل دو طرفه پنینی‌ها را گریل کنید و یا داخل ماهیتابه ساده یه تکه آجر را فویل بپیچید و روی پنینی‌ها قرار دهید تا پرس و ترد شوند، سپس به همراه سس دلخواه میل کنید.

فوت و فن‌های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی

می‌توانید به دلخواه به مواد فلفل دلمه یا قارچ نیز اضافه کنید.

اگر پنیر موزارلا نداشتید می‌توانید از پنیر رنده شده نیز استفاده کنید.

اگر صفحه گریل ندارید می‌توانید از صفحه ساندویچ ساز مثلثی نیز استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

4 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

5 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

6 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago