طرز تهیه پنینی مرغ و سیب‌ زمینی

فراشپز- پنینی یکی از ساندویچ‌های بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب موادهای مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه می‌شود و می‌توانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت می‌توانید تهیه کنید و برای شام یا ناهار یا مهمانی‌ها و تولدها این پنینی خوشمزه را آماده کنید.

ترکیب مرغ و سیب زمینی بسیار جذاب و خوشمزه است و شما می‌توانید این غذای فست‌فودی را با سس‌های مختلف سرو کنید. برای تهیه پنینی از ساندویچ‌ساز استفاده می‌شود که اگر ندارید مهم نیست می‌توانید از یک تابه گریل استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پنینی مرغ و سیب‌ زمینی

سینه مرغ ۲۵۰ گرم

سیب زمینی ۲۵۰ گرم

پیاز یک عدد

نان باگت ۶ عدد

پنیر موزارلا ۱/۲ پیمانه

رب گوجه فرنگی یک قاشق چای‌خوری

زعفران به دلخواه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پنینی مرغ و سیب‌ زمینی

مرحله اول: سرخ کردن سیب زمینی

ابتدا باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینی را به همراه روغن و کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید و کنار قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردید تفت دهید.

مرحله دوم: افزودن مرغ

در ادامه سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از این که پیاز کمی طلایی شد باید مرغ را به همراه ادویه‌های گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا کم‌کم مرغ پخته شود و بعد سیب زمینی سرخ شده را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و در انتها به دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر با حرارت مواد ذوب شود.

مرحله چهارم: تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی با ساندویچ ساز و بدون ساندویچ ساز

نان باگت رو از وسط برش زده و کمی به سس مایونز آغشته کرده و از مواد مرغی داخل نان قرار داده و نان را داخل دستگاه ساندویج ساز و روی صفحه‌های گریل قرار داده و پرس کرده تا گریل شده و آماده شود، حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان می‌برد تا پنینی پخته شود و اگر ساندویچ ساز ندارید می‌توانید داخل تابه‌های گریل دو طرفه پنینی‌ها را گریل کنید و یا داخل ماهیتابه ساده یه تکه آجر را فویل بپیچید و روی پنینی‌ها قرار دهید تا پرس و ترد شوند، سپس به همراه سس دلخواه میل کنید.

فوت و فن‌های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی

می‌توانید به دلخواه به مواد فلفل دلمه یا قارچ نیز اضافه کنید.

اگر پنیر موزارلا نداشتید می‌توانید از پنیر رنده شده نیز استفاده کنید.

اگر صفحه گریل ندارید می‌توانید از صفحه ساندویچ ساز مثلثی نیز استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

15 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

15 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

15 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

15 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

15 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

15 ساعت ago