فراشپز- پنینی یکی از ساندویچهای بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب موادهای مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه میشود و میتوانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت میتوانید تهیه کنید و برای شام یا ناهار یا مهمانیها و تولدها این پنینی خوشمزه را آماده کنید.
ترکیب مرغ و سیب زمینی بسیار جذاب و خوشمزه است و شما میتوانید این غذای فستفودی را با سسهای مختلف سرو کنید. برای تهیه پنینی از ساندویچساز استفاده میشود که اگر ندارید مهم نیست میتوانید از یک تابه گریل استفاده کنید.
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نان باگت ۶ عدد
پنیر موزارلا ۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
زعفران به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینی را به همراه روغن و کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید و کنار قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردید تفت دهید.
در ادامه سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از این که پیاز کمی طلایی شد باید مرغ را به همراه ادویههای گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا کمکم مرغ پخته شود و بعد سیب زمینی سرخ شده را نیز اضافه کنید.
در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و در انتها به دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر با حرارت مواد ذوب شود.
نان باگت رو از وسط برش زده و کمی به سس مایونز آغشته کرده و از مواد مرغی داخل نان قرار داده و نان را داخل دستگاه ساندویج ساز و روی صفحههای گریل قرار داده و پرس کرده تا گریل شده و آماده شود، حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان میبرد تا پنینی پخته شود و اگر ساندویچ ساز ندارید میتوانید داخل تابههای گریل دو طرفه پنینیها را گریل کنید و یا داخل ماهیتابه ساده یه تکه آجر را فویل بپیچید و روی پنینیها قرار دهید تا پرس و ترد شوند، سپس به همراه سس دلخواه میل کنید.
میتوانید به دلخواه به مواد فلفل دلمه یا قارچ نیز اضافه کنید.
اگر پنیر موزارلا نداشتید میتوانید از پنیر رنده شده نیز استفاده کنید.
اگر صفحه گریل ندارید میتوانید از صفحه ساندویچ ساز مثلثی نیز استفاده کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…