طرز تهیه پُکورا؛ ساندویچ کوکوی خوشمزه جنوبی

پکورا یا پاکورا نوعی کوکوی گیاهی خوشمزه و بسیار مشهور جنوبی است که به صورت ساندویچ سرو می‌شود و دستور پخت آسانی دارد.

به گزارش فرارو،  غذا‌های محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب می‌شوند. برخی از این غذا‌ها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذا‌های جدید، کم کم از یاد رفته‌اند و یا روش طبخ آن‌ها متفاوت شده است. اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، قطعا با غذا‌های بسیار خوشمزه و محلی آشنا می‌شوید که برخی از آن‌ها را تابه‌حال نخورده‌اید یا حتی نامش را شنیده‌اید. خوزستان و استان‌های جنوبی ایران خاستگاه غذا‌های متنوعی است که هر کدام از آن‌ها پیشینه فرهنگی خاص خود را دارند.

غذا‌های جنوبی معمولا پر ادویه و گاه تند هستند. پکورا یکی از غذای خوشمزه و مشهور جنوبی است که در شهر‌های جنوبی به عنوان غذای خیابانی مشهور است و به صورت ساندویچ در اغذیه فروشی‌ها سرو می‌شود. اگر دوست دارید این ساندویچ خوشمزه جنوبی را در منزل و با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پکورا خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد نخود: ۲ پیمانه
آب سرد: یک و نیم پیمانه
تره خرد شده: ۱ دسته
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
بکینگ‌پودر: یک چهارم قاشق چای‌خوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
گوجه، خیارشور، پیاز، آبلیمو و نان لواش برای ساندویچ

طرز تهیه

برای درست کردن این ساندویچ کوکو خوشمزه جنوبی ابتدا آرد نخود را داخل یک کاسه مناسب بریزید و نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و بکینگ‌پودر را اضافه کنید و هم بزنید. حالا آب را داخل کاسه مواد بریزید و هم بزنید تا آب کاملا با مواد مخلوط شود. توجه داشته باشید که مایه این کوکو باید غلظتی شبیه به ماست داشته باشد. تره‌ها را خرد کنید و داخل مایه بریزید و هم بزنید. حالا مایه کوکو را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان، مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود.

روغن باید به اندازه‌ای باشد که کوکو غوطه‌ور شود. حالا از مایه کوکو یک ملاقه کوچک بردارید و داخل روغن داغ بریزید. اجازه بدهید کوکو خودش را بگیرد و بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد، خیلی آرام کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. حالا کوکو‌های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار بدهید تا روغن اضافه کوکو گرفته شود. یک نان لواش را باز کنید و پکورای آماده را وسط نان بچینید و گوجه، خیارشور و پیاز حلقه شده را دورتادور پکورا بچینید و کمی آبلیمو روی مواد بریزید و نان را به صورت ساندویچ رول کنید. پکورا را می‌توانید با نان ساندویچی هم سرو کنید، نوش جان.

نکته مهم

پکورا مانند بسیاری از غذا‌های جنوبی طعم تند دارد و برای تهیه آن از فلفل قرمز استفاده می‌شود. استفاده از فلفل قرمز در این دستور به ذائقه شما بستگی دارد و بنابر سلیقه می‌توانید میزان فلفل قرمز را کم یا زیاد کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

17 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

17 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

17 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

17 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

17 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

17 ساعت ago