پیتزا یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که در انواع مختلف و با طعمهای متنوعی تهیه میشود. اگرچه برای تهیه پیتزا معمولاً از فر استفاده میشود، اما میتوانید با رعایت چند مرحله ساده، پیتزای خوشمزهای را بدون نیاز به فر در منزل تهیه کنید. در این مقاله، به شما نحوه تهیه پیتزای بدون فر را آموزش میدهیم.
خمیر پیتزا یا یک برش نان تافتون یا لواش ( می توانید در خانه آماده کنید. )
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
گوشت چرخکرده یا مرغ بدون استخوان، به مقدار دلخواه
فلفل دلمهای، به مقدار دلخواه، خرد شده
قارچ، به مقدار دلخواه، خرد شده
کالباس یا سوسیس، به مقدار دلخواه، خرد شده ( می توانید آن را در خانه آماده کنید. )
پنیر پیتزا، به مقدار دلخواه، پاره شده ( می توانید آن را در خانه آماده کنید.)
ادویههای پیتزا (مانند اویشن، زیره، پاپریکا، نمک و فلفل)
روغن زیتون
آمادهسازی مواد: ابتدا تمام مواد را آماده کنید. فلفل دلمهای و قارچ را نیز خرد شده آماده کنید. اگر از گوشت چرخکرده استفاده میکنید، آن را نیز طبق نیاز خرد کنید.
آماده سازی سوسیس و کالباس ها : اگر می خواهید در پیتزای خود از سوسیس و کالباس استفاده کنید آن ها را از قبل آماده کنید. شما می توانید با آموزش سوسیس و کالباس در وبسایت فودفست آن را هم در خانه به صورت حرفه ای آماده کنید.
تغییر مواد به دلخواه : شما اگر به پیتزای خاصی مثل مرغ و قارچ یا رست بیف علاقه دارید می توانید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ آبپز شده یا گوشت ریش شده گوساله استفاده کنید.
تهیه مخلوط پیتزا: روغن زیتون را در یک ماهیتابه تا حدی گرم کنید. پیاز را به همراه گوشت یا مرغ به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رنگشان تغییر کند. سپس فلفل دلمهای و قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها تبخیر شود.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی و ادویهها به دلخواه: شما می توانید رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس ادویههای پیتزا را اضافه کنید و همه مواد را تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند، آماده کنید. بهتر است از ادویههای خشک مانند اویشن و زیره استفاده کنید.
آمادهسازی برش نان: خمیر پیتزا یا برش نان تافتون یا لواش را روی یک سینی یا تخته نان بگذارید. اگر لازم باشد، آن را با یک لایه نازک رب گوجه فرنگی پوشانید اما پیشنهاد ما استفاده از سس کچاب است.
ریختن پنیر پیتزا در لایه زیرین : حتما مقدار اندکی از پنیر پیتزا را در لایه زیرین بریزید تا مواد پیتزا از خمیر جدا نشوند. شما می توانید با مشاهده ویدیو آموزش پنیر پیتزا فوری و خانگی یک پنیر پیتزای سالم را در خانه آماده کنید.
استفاده از مخلوط پیتزا: مخلوط پیتزا را به صورت یک لایه همگن روی برش نان بپاشید. سپس مواد دیگری مانند کالباس یا سوسیس و پنیر پیتزا را به ترتیب روی مخلوط پیتزا قرار دهید.
پخت پیتزا: در این مرحله، میتوانید از دو روش پخت استفاده کنید:
روش تابهای: یک ماهیتابه با درب را گرم کنید و پیتزا را روی آن بگذارید. در حرارت کم تا متوسط، ماهیتابه را با درب بپوشانید و پیتزا را بپزید. این کار به مدت 10 تا 15 دقیقه طول میکشد. بهتر است گاهی اوقات ماهیتابه را تکان دهید تا پیتزا به طور یکنواخت پخته شود.
روش ماهیتابه و دیگ آهنی: اگر دیگ آهنی دارید، میتوانید دیگ آهنی را گرم کنید و پیتزا را درون آن قرار دهید. از این روش نیز به مدت 10 تا 15 دقیقه استفاده کنید.
سرو و نوش جان کنید: پیتزا را از روی حرارت برداشته و برشهای مورد نظر را انجام دهید. سپس با یک دستمال نرم روغنی یا کاغذ پخت پیتزا را روی بشقاب منتقل کنید. با یک کمی پنیر پیتزا تزیین کنید و سپس با دلخواه ادویههای اضافی همراه کنید.
اکنون پیتزای خوشمزهای بدون نیاز به استفاده از فر آماده شده است. با دوستان و خانواده خود این پیتزای لذیذ را به اشتراک بگذارید و لحظات خوبی را با هم سپری کنید.
منبع: فرارو
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…