غذایی که هم تارت، هم کیک، هم پیتزاست

فراشپز- تارت‌ انواع و اقسام دارد، بعضی‌ به عنوان شیرینی و بعضی دیگر به عنوان غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تارت تره‌فرنگی را می‌توانید به عنوان یک شام خوشمزه و متفاوت بپزید، تره‌فرنگی طعم خاصی به این تارت می‌دهد.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

۲۷۵ گرم آرد
نوک ق‌چ نمک
۱۷۵ گرم کره (خرد شود)
۲ عدد زرده تخم‌مرغ
۳ ق‌س آب یخ
مواد لازم برای داخل تارت
۲۵۰ گرم پپرونی (خرد شود)
۴ عدد تره‌فرنگی (خرد شود)
۶ عدد تخم‌مرغ
۲ /۱ پیمانه پنیر پیتزا
۱ ق‌س سس خردل (معمولی)
نوک ق‌چ فلفل قرمز
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
روغن به مقدار لازم

۱. مخلوط آرد و نمک را در کاسه‌ای الک کرده، کره را هم اضافه کنید و با دست آن‌قدر هم بزنید که حالت خمیر داخل نان فانتزی را پیدا کند، سپس زرده‌های تخم‌مرغ و کمی آب را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به شکل خمیر درآید.

۲.خمیر را در کیسه پلاستیکی قرار داده و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. در این فاصله فر اجاق گاز را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

۳.خمیر را پس از استراحت کردن روی سطح آردپاشی‌شده با وردنه باز کرده، سپس آن را داخل قالب تارت پهن کنید. اضافه خمیر را هم از دیواره قالب تارت ببرید.

نکته: اگر همه خمیر در یک قالب تارت جا نمی‌گیرد، از چند قالب استفاده کنید.

۴.کف خمیر پهن‌شده در قالب تارت را با جنگال سوراخ سوراخ کنید و مدت ۲۰‌دقیقه قالب‌ها را در فر قرار دهید تا خمیر تارت بپزد.

۵.پپرونی‌ها را در کمی روغن سرخ کنید تا خشک شود. وقتی خمیر تارت پخت، مواد داخل تارت شامل پپرونی و تره‌فرنگی را داخل قالب تارت بریزید و ۵ دقیقه در فر بگذارید.

۶. در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها را بپزید، سس خردل، فلفل‌ سیاه و قرمز، نمک و پنیر رنده‌شده را به آن اضافه کنید و این مخلوط را روی مواد بریزید. دوباره تارت را داخل فر قرار دهید تا ۴۰ دقیقه در فر حرارت ببیند.

بعد از این مدت شام  شما آماده است و می‌توانید در ظرف موردنظر سرو کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

13 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

13 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

13 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

13 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

13 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

13 ساعت ago