چطور ساندویچ تخم‌مرغ با سس خردل درست کنیم؟

فراشپز- از ترکیب تخم‌مرغ، سس خردل و طعم‌دهنده‌هایی مثل پیاز بنفش،پیازچه و خیارشور می‌توانید یک ساندویچ سالم و خوشمزه خانگی درست کنید.

ساندویچ تخم‌مرغ با سس خردل طعمی متفاوت با ساندویچ‌های آشنا دارد و سرشار از پروتئین است.

نام: ساندویچ تخم‌مرغ با سس خردل

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ آبپز: ۱۲ عدد

شوید ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری

پیازچه: ۶ شاخه

پیاز بنفش ریزشده: ۲ قاشق غذاخوری

مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل: یک قاشق غذاخوری

نان لواش، تست یا باگت: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. تخم‌مرغ‌ها را آبپز کنید، پوست بگیرید و در ظرفی بزرگ بریزید. به آنها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

۲. شوید ساطوری‌شده، پیازچه خردشده ریز و پیاز بنفش نگینی را اضافه کنید.

۳. سس را اضافه کنید. می‌توانید نسبت سس‌ها را تغییر دهید. مواد را به‌خوبی با هم ترکیب کنید تا با هم طعم بگیرند.

۴. یک لایه از مواد را روی نان لواش، تست یا باگت بمالید. می‌توانید از گوجه و خیارشور به‌عنوان دورچین غذا استفاده کنید.

نکته: اگر ترجیح می‌دهد ساندویچ‌تان رژیمی باشد، به جای مایونز از ماست استفاده کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

7 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

7 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

7 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

7 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

7 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

7 ساعت ago