فراشپز- پاپ کورن جزو تنقلات محبوب بین بچههاست. خبر خوب اینکه میتوانید خیلی راحت در خانه این خوراکی خوشطعم را تهیه کنید و خیالتان از سالم بودن آن راحت باشد.
با اضافه کردن طعمدهندهها میتوانید پاپا کورنهای متنوع مثل فلفلی یا پنیری آماده کنید.
نام: پاپکورن خانگی
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
دانه ذرت: یک لیوان
روغن آفتابگردان: ۵ قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
۱. روغن را در یک قابلمه استیل یا هر قابلمه نازک دیگری بریزید و تا داغشدن روغن، آن را حرارت دهید.
۲. دانههای ذرت را با ادویه به روغن داغشده درون قابلمه اضافه کنید.
۳. وقتی صدای ترکیدن نخستین ذرت را شنیدید، حرارت شعله را کمتر کنید و تا زمانی که تمام ذرتها نترکیدهاند، در قابلمه را برندارید.
۴. با تمامشدن صدای ترکیدن ذرتها، شعله را خاموش و پاپکورن را به ظرف مناسب منتقل کنید.
نکته: قراردادن دانههای ذرت در جای مرطوب باعث میشود ذرتها حتی در روغن داغ هم بهخوبی باز نشوند یا بسوزند.
منبع: همشهری
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…