فراشپز- پاپ کورن جزو تنقلات محبوب بین بچههاست. خبر خوب اینکه میتوانید خیلی راحت در خانه این خوراکی خوشطعم را تهیه کنید و خیالتان از سالم بودن آن راحت باشد.
با اضافه کردن طعمدهندهها میتوانید پاپا کورنهای متنوع مثل فلفلی یا پنیری آماده کنید.
نام: پاپکورن خانگی
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
دانه ذرت: یک لیوان
روغن آفتابگردان: ۵ قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
۱. روغن را در یک قابلمه استیل یا هر قابلمه نازک دیگری بریزید و تا داغشدن روغن، آن را حرارت دهید.
۲. دانههای ذرت را با ادویه به روغن داغشده درون قابلمه اضافه کنید.
۳. وقتی صدای ترکیدن نخستین ذرت را شنیدید، حرارت شعله را کمتر کنید و تا زمانی که تمام ذرتها نترکیدهاند، در قابلمه را برندارید.
۴. با تمامشدن صدای ترکیدن ذرتها، شعله را خاموش و پاپکورن را به ظرف مناسب منتقل کنید.
نکته: قراردادن دانههای ذرت در جای مرطوب باعث میشود ذرتها حتی در روغن داغ هم بهخوبی باز نشوند یا بسوزند.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…