چطور پاپ‌کورن خانگی درست کنیم؟ + فوت و فن

فراشپز- پاپ کورن جزو تنقلات محبوب بین بچه‌هاست. خبر خوب اینکه می‌توانید خیلی راحت در خانه این خوراکی خوش‌طعم را تهیه کنید و خیالتان از سالم بودن آن راحت باشد.

با اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها می‌توانید پاپا کورن‌های متنوع مثل فلفلی یا پنیری آماده کنید.

نام: پاپ‌کورن خانگی

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم:

دانه ذرت: یک لیوان

روغن آفتابگردان: ۵ قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

دستور تهیه:

۱. روغن را در یک قابلمه استیل یا هر قابلمه نازک دیگری بریزید و تا داغ‌شدن روغن، آن را حرارت دهید.

۲. دانه‌های ذرت را با ادویه به روغن داغ‌شده درون قابلمه اضافه کنید.

۳. وقتی صدای ترکیدن نخستین ذرت‌ را شنیدید، حرارت شعله را کمتر کنید و تا زمانی که تمام ذرت‌ها نترکیده‌اند، در قابلمه را برندارید.

۴. با تمام‌شدن صدای ترکیدن ذرت‌ها، شعله را خاموش و پاپ‌کورن را به ظرف مناسب منتقل کنید.

نکته: قراردادن دانه‌های ذرت در جای مرطوب باعث می‌شود ذرت‌ها حتی در روغن داغ هم به‌خوبی باز نشوند یا بسوزند.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

13 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

13 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

13 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

13 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

13 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

13 ساعت ago