فراشپز- سیب زمینی با سس خامه یک میان وعده یا پیش غذای خوش طعم و لذیذ است که حتی بین بچههای بدغذا هم محبوبیت زیادی دارد.
این پیشغذا به دلیل وجود خامه و پنیر سرشار از کلسیم بوده و برای سلامتی همه گروههای سنی به ویژه کودکان مفید است. در ادامه روش پخت این غذای خوشمزه را بخوانید.
کره: ۵۰ گرم
سیبزمینی: یک کیلوگرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
آبمرغ: یک لیوان
خامه: نصف لیوان
پنیر پارمزان رنده شده: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱.سیبزمینیها را بهصورت حلقهای برش بزنید و چند دقیقه در آب سرد بگذارید.
۲.کف سینی فر را چرب کرده، سپس سیبزمینیها را چیده و روی آنها نمک، فلفلسیاه و کمی روغن زیتون ریخته و بهمدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا برشته شود.
۳.سیرها را پوست گرفته و به همراه کره و یک قاشق آرد داخل یک تابه گود بریزید و کمی تفت دهید.
۴.آبمرغ را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشید تا غلیظ شود. سپس خامه را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
۵.پنیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید تا سس غلیظ شود.
۶.سیبزمینی را داخل ظرف ریخته و سس خامهای را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته: بهتر است صبر کنید سس کمی خنک شود و بعد به سیبزمینی اضافه کرده و با جعفری خردشده تزئین کنید. همچنین برای اینکه طعم غذا بهتر شود از سیبزمینیهای استانبولی استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…
فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…