سیب زمینی با سس خامه یک میان وعده یا پیش غذای خوش طعم و لذیذ است که حتی بین بچههای بدغذا هم محبوبیت زیادی دارد.
این پیشغذا به دلیل وجود خامه و پنیر سرشار از کلسیم بوده و برای سلامتی همه گروههای سنی به ویژه کودکان مفید است. در ادامه روش پخت این غذای خوشمزه را بخوانید.
کره: ۵۰ گرم
سیبزمینی: یک کیلوگرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
آبمرغ: یک لیوان
خامه: نصف لیوان
پنیر پارمزان رنده شده: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱.سیبزمینیها را بهصورت حلقهای برش بزنید و چند دقیقه در آب سرد بگذارید.
۲.کف سینی فر را چرب کرده، سپس سیبزمینیها را چیده و روی آنها نمک، فلفلسیاه و کمی روغن زیتون ریخته و بهمدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا برشته شود.
۳.سیرها را پوست گرفته و به همراه کره و یک قاشق آرد داخل یک تابه گود بریزید و کمی تفت دهید.
۴.آبمرغ را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشید تا غلیظ شود. سپس خامه را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
۵.پنیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید تا سس غلیظ شود.
۶.سیبزمینی را داخل ظرف ریخته و سس خامهای را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته: بهتر است صبر کنید سس کمی خنک شود و بعد به سیبزمینی اضافه کرده و با جعفری خردشده تزئین کنید. همچنین برای اینکه طعم غذا بهتر شود از سیبزمینیهای استانبولی استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…
فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بینالمللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…
فراشپز- برای آمادهسازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…
فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه سبز، ابتدا تخممرغها را با شکر حسابی هم بزنید…
فراشپز- تارت ماست یکی از دسرهای خوشمزه و سالمی است که میتواند به عنوان یک…
فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروفترین و پرطرفدارترین سالادهای خاورمیانهای است که اصالت آن به…