سیب زمینی با سس خامه یک میان وعده یا پیش غذای خوش طعم و لذیذ است که حتی بین بچههای بدغذا هم محبوبیت زیادی دارد.
این پیشغذا به دلیل وجود خامه و پنیر سرشار از کلسیم بوده و برای سلامتی همه گروههای سنی به ویژه کودکان مفید است. در ادامه روش پخت این غذای خوشمزه را بخوانید.
کره: ۵۰ گرم
سیبزمینی: یک کیلوگرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
آبمرغ: یک لیوان
خامه: نصف لیوان
پنیر پارمزان رنده شده: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱.سیبزمینیها را بهصورت حلقهای برش بزنید و چند دقیقه در آب سرد بگذارید.
۲.کف سینی فر را چرب کرده، سپس سیبزمینیها را چیده و روی آنها نمک، فلفلسیاه و کمی روغن زیتون ریخته و بهمدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا برشته شود.
۳.سیرها را پوست گرفته و به همراه کره و یک قاشق آرد داخل یک تابه گود بریزید و کمی تفت دهید.
۴.آبمرغ را اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشید تا غلیظ شود. سپس خامه را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
۵.پنیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید تا سس غلیظ شود.
۶.سیبزمینی را داخل ظرف ریخته و سس خامهای را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکته: بهتر است صبر کنید سس کمی خنک شود و بعد به سیبزمینی اضافه کرده و با جعفری خردشده تزئین کنید. همچنین برای اینکه طعم غذا بهتر شود از سیبزمینیهای استانبولی استفاده کنید.
منبع: همشهری
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…