چند توصیه ساده برای وا نرفتن فلافل و خوشمزه شدن آن

فراشپز- مشکل وا رفتن فلافل چند علت ساده دارد که اگر اقدام به رفع این نکات حتما فلافل شما متلاشی نخواهد شد.

برای متلاشی نشدن مواد فلافل بهتر است که مواد را پس از مخلوط کردن به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

هنگام سرخ شدن، روغن نباید روی فلافل ها را بگیرد تا مانع از وا رفتن فلافل ها شود.

با قاشق مدام روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.

اگر فلافل ها هنگام فرم دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن اضافه کنید.

هنگام چرخ کردن نخود ها حتما به خوبی این کار را انجام دهید که از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در وا نرفتن فلافل ها می باشد.

موقع سرخ کردن فلافل ها اول حرارت زیر شعله را کمه کم کنید و فلافل ها را ابتدا در ظرف حاوی روغن پر کنید و در ظرف را برای چند دقیقه بگذارید تا فلافل ها مغز پخت شوند و مزه خام نخود حس نشود. سپس بعد از چند دقیقه در ظرف را بردارید.

به هیچ وجه منتظر نمانید تا یک طرف فلافل سرخ شود و بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید. بلکه مدام باید فلافل را با قاشق برگردانید.

برای درست کردن فلافل از نخودهای پخته شده یا کنسروی استفاده نکنید زیرا آب زیادی را به خود جذب کردند و باعث می شوند فلافل هنگام پخت از هم بپاشد.

برای جلوگیری از وا رفتن فلافل میتوانید، به مواد آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید. ولی در نظر داشته باشید که با وجود تخم مرغ مزه اصلی فلافل کمی تغییر خواهد کرد. البته به جای تخم مرغ میتوانید، مقداری آردسوخاری یا سیب زمینی خام با مواد اولیه چرخ کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

15 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

15 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

15 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

15 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

15 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

15 ساعت ago