فراشپز- یک مطالعه بسیار بزرگ در بریتانیا که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، نشان داد که بزرگسالانی که مقادیر بیشتری قهوه شیرین نشده یا شیرین شده با شکر مصرف میکنند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان در ۷ سال بعدی قرار دارند و همچنین احتمال مرگ به هر دلیلی در این بازه زمانی کمتر است.
همچنین دو متاآنالیز (تحلیل آماری است که نتایج چند مطالعه علمی متعدد را با هم ترکیب میکند) مختلف نشان داد افرادی که پنج فنجان قهوه یا بیشتر در روز مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که اصلاً قهوه نمینوشیدند، ۴۰ تا ۶۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی بودند.
مطالعات دیگر همچنین نشان داده اند که مصرف زیاد قهوه (پنج تا ده فنجان در روز) خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد، در حالی که مصرف متوسط (سه تا چهار فنجان در روز) با خطر بیشتری مرتبط نیست. تنها کسانی که بیش از ۹ فنجان قهوه در روز مصرف میکنند، بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.
این نکته مهم است که افرادی که نزدیک به ۱۰ فنجان قهوه در روز مینوشند، احتمالاً مشکلات سلامتی دیگری مانند استرس یا استرس دارند. محرومیت از خواب، و این می تواند منجر به افزایش خطر بیماری قلبی و مرگ بدون توجه به مصرف قهوه شود.
منبع: خبرآنلاین
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…