خواص مواد غذایی

تقلب خطرناک؛ بهترین راه تشخیص خلال پسته تقلبی

فراشپز- مهم ترین تفاوت خلال پسته تقلبی با مدل های اصل این کالا مربوط به طعم، عطر، ظاهر و رنگ آن می باشد. تشخیص خلال پسته تقلبی از اصل مخصوصا در خرید عمده خلال پسته، مسئله ای مهم است و راهکار های مختلفی را می توان برای تشخیص فرق خلال پسته اصل و تقلبی مورد استفاده قرار داد. متاسفانه برخی از افراد سودجو با هدف کسب سود بالاتر، نسبت به عرضه کالا های کم کیفیت و نامرغوب در بازار اقدام می کنند. فروش باقالی سبز به‌جای خلال پسته بسیار رایج شده است.

فرق خلال پسته اصل و تقلبی چیست؟

بیایید کارمان را با پاسخ به یک سوال مهم شروع کنیم: مهم ترین فرق خلال پسته تقلبی با مدل های اصلی چیست؟ مهم ترین تفاوت خلال پسته تقلبی با مدل های اصل این کالا مربوط به طعم، عطر، ظاهر و رنگ آن می باشد. البته که اگر خلال پسته اصلی با مدل های تقلبی ترکیب شود، تشخیصش به مسئله ای دشوار تبدیل خواهد شد.

بهترین راه تشخیص خلال پسته تقلبی کدام است؟

برای تشخیص خلال های پسته تقلبی، در اولین مرحله شما باید به رنگ این کالا توجه کنید. یک خلال پسته اصل رنگ سبز تیره دارد. رنگ دانه های مختلف خلال یکدست بوده و میان آنها هم باید ارتباط رنگی باشد. این در حالی است که خلال باقلا رنگ سبز روشن و متمایل به سفید دارد.

جدا از این مسئله، عطر و بوی خلال پسته اصلی خیلی مشخص است. مدل های اصلی این کالا طعم فوق العاده ای داشته و با چشیدن آنها شما می توانید پسته را لای دندان های خود حس نمایید.

ویژگی‌ های خلال پسته مرغوب

آشنایی با مهم ترین ویژگی‌های خلال پسته مرغوب به شما اجازه می دهد تا پروسه خرید را در بهترین حالت ممکن طی نمایید.

  1. پسته خلالی رنگ سبز نسبتا تیره دارد.
  2. طعم خلال پسته فوق العاده بوده و چشیدن آن به شما کمک می کند تا در سریع ترین زمان ممکن نسبت به تشخیصش اقدام نمایید.
  3. جالب است بدانید که بهترین و با کیفیت ترین مدل های خلال موجود در بازار های داخلی ایران همراه با بسته بندی مناسبی در اختیار مشتریان قرار می گیرند.
  4. داشتن عطر و طعم فوق العاده از جمله دیگر ویژگی های بهترین مدل خلال به حساب می آید.

منبع: همشهری آنلاین

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی با سس مخصوص

فراشپز- یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک…

42 دقیقه ago

آموزش بلانچ کردن سبزیجات پرمصرف قبل فریز کردن

فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیک‌های فراوانی استفاده می‌شود که…

2 ساعت ago

طرز تهیه پاستا سیخی، روش خلاقانه برای سرو پاستا

فراشپز- اگر علاقه‌مند به دستور‌های جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…

3 ساعت ago

طرز تهیه چیپس خرمالو خشک روی بخاری

فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که می‌توانید در فصل…

3 ساعت ago

این شکلات ها را نخورید

فراشپز- هنگام خرید محصولات شکلاتی به ترکیبات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه کنید. اگر روی برچسب…

4 ساعت ago

انواع حلوا برای ماه رمضان

فراشپز- ماه رمضان با تمام ویژگی‌های روحانی و معنوی خود، همواره با یک ویژگی دیگر…

5 ساعت ago