فرنی کدو حلوایی از دسر های خوشمزه ای است که به عنوان یک غذای ساده و سریع یا بهتر بگوییم غذای بدون گوشت و مرغ میتواند انتخاب شما باشد.
اگر بدنبال گزینه متفاوت و متنوع غذا با کدو حلوایی هستید، فرنی کدو حلوایی یک دسر خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسی است که طعم بسیار خوبی دارد و در فصل پاییز و زمستان به عنوان یک وعده مقوی برای سنین مختلف سرو می شود.
این دسر ساده و مقوی که با مواد اولیه ارزان آماده می شود و دستور تهیه آن را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک خواهیم گفت، بدلیل داشتن ویتامین ها و مواد معدنی، پیشنهاد خوبی به عنوان غذای کودک تلقی می شود.
کدو حلوایی متوسط نصف یک عدد
کره 50 گرم
آب یک لیوان
شیر 3 لیوان
شکر 4 قاشق غذاخوری
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری
هل 2 عدد
چوب دارچین 1 تکه
پودر دارچین، پودر پسته و بادام برای تزئین
برای شروع پخت این غذای ساده با کدو حلوایی ابتدا باید پوست کدو را بگیرید.
سپس داخل یک قابلمه مناسب ریخته و با یک یا دو پیمانه آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزند.
وقتی آب موجود در قابلمه تقریبا کامل کشیده شد، حرارت را خاموش کنید.
حالا کره را به کدو حلوایی پخته شده اضافه کنید و با گوشکوب آن را بکوبید تا به صورت پوره در بیاید؛ کره، طعم دسر کدو حلوایی شما را بسیار لذیذتر می کند.
در یک قابلمه مناسب شیر را به همراه شکر و آرد برنج با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کامل حل شود.
سپس هل و چوب دارچین که طعم دهنده و ادویه فرنی هستند را داخل قابلمه بیندازید و مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسند.
بعد از این مرحله چوب دارچین و دانه های هل را از قابلمه بیرون بیاورید و پوره کدو حلوایی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
برای یکدست شدن فرنی کدو حلوایی آن را مجددا با گوشتکوب خوب له کنید.
مراحل تهیه دسر فرنی کدو حلوایی شما به پایان رسید، حالا می توانید غذای ساده و مقوی که آماده کرده اید را در ظرف های مورد نظرتان به لخواه تزیین و سرو کنید.
کدو حلوایی را میتوانید به روش بخارپز هم بپزید.
غنی از ویتامین A: کدو حلوایی دارای مقدار زیادی ویتامین A است که برای حفظ سلامت چشمها، پوست و سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.
حاوی آنتیاکسیدانها: این میوه حاوی آنتیاکسیدانهایی مانند بتاکاروتن است که در مقابل عوامل آسیبرسان و پیری پوست مفید هستند.
منبع فیبر: کدو حلوایی دارای مقدار قابل توجهی فیبر میباشد که میتواند در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش خطر برخی بیماریها مؤثر باشد.
منبع ویتامین C:این میوه نیز حاوی ویتامین C میباشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش جذب آهن از مواد غذایی کمک میکند.
کمکالری: کدو حلوایی کمکالری است و فقط حدود 40-45 کیلوکالری در هر 100 گرم دارد، بنابراین مناسب برای افرادی است که به کنترل وزن خود توجه دارند.
اثرات ضد التهابی: برخی تحقیقات نشان داده است که مصرف کدو حلوایی ممکن است به کاهش التهابهای مزمن و عوارض آن در بدن کمک کند.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…