فراشپز- استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوانها در طول زندگی لازم است.
یک فوق تخصص غدد، بیماری پوکی استخوان، استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوانها لازم دانست.
مژگان میرعبدالحق هزاوه استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با خبرنگار مهر به بیماری پوکی استخوان اشاره کرد و گفت: بیماری پوکی استخوان در مردان و زنان دیده میشود البته این بیماری در زنان در سنین بالا و بعد از یائسگی شایعتر است.
وی افزود: افزایش سن یک علت اصلی پوکی استخوان محسوب میشود زیرا از سن ۳۰ سالگی به بعد میزان تخریب استخوان نصب به تراکم استخوان افزایش پیدا میکند.
این فوق تخصص غدد، استفاده از منابع غذایی که دارای پروتئین و کلسیم هستند را برای سلامت استخوانها در طول زندگی لازم دانست و گفت: پروتئین و کلسیم سازنده استخوانها هستند.
وی افزود: همچنین ویتامین D برای جذب کلسیم در دستگاه گوارش ضروری است و تحرک بدنی و ورزش نیز برای سلامت استخوانها مفید محسوب میشود.
استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: مصرف بی رویه برخی از داروها، سیگار، الکل و ژنتیک از مواردی هستند که افراد را مستعد ابتلاء به بیماری پوکی استخوان میکنند.
منبع: مهر
فراشپز- پنیر لاکتیکی به عنوان یکی از انواع پنیر ایرانی، طعم ملایمی دارد. اما طرز…
فراشپز- به گفته کشاورزان سیب زمینی، این تنها راه درست نگهداری از سیب زمینی در…
فراشپز- کلم بروکلی سالمتر از آن است که انتظار دارید و باید جزئی اصلی از…
فراشپز- کچلیک بشتباش یکی از انواع غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و مقوی است که از…
فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…
فراشپز- با استفاده از چنگال، تخم مرغ را به آرامی در یک لایه یکنواخت در…