اختصاصی فراشپز- پسته یکی از مغزهای پرطرفدار و مغذی است که در سالهای اخیر به عنوان یک جایگزین سالم برای کره بادامزمینی و کره بادامهندی در نظر گرفته شده است. کره پسته نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از پروتئین و فواید سلامتی برای رودهها میباشد. در این مقاله به بررسی مزایای کره پسته و ارزش غذایی آن میپردازیم.
کره پسته حاوی مقادیر بالایی از پتاسیم، آهن، ویتامین B6 و منیزیم است. این مواد معدنی به حفظ سلامت قلب کمک کرده و تولید گلبولهای قرمز را افزایش میدهند.
پسته یکی از مغزهایی است که بالاترین میزان پروتئین را دارد. هر ۲۵ گرم پسته حدود ۶ گرم پروتئین دارد که معادل یک تخممرغ بزرگ است.
این مقدار پروتئین باعث احساس سیری طولانیتر میشود و میتواند به کنترل وزن کمک کند.
پسته حاوی فیبر بالایی است که به عنوان پریبیوتیک عمل کرده و به رشد باکتریهای مفید روده کمک میکند.
مصرف کره پسته میتواند به بهبود عملکرد روده و کاهش التهاب کمک کند. برخی تحقیقات نشان دادهاند که مصرف پسته میتواند تعداد باکتریهای مفید را افزایش دهد و باکتریهای مضر را کاهش دهد.
پسته به دلیل داشتن چربیهای غیر اشباع، فیبر و آنتیاکسیدانها میتواند به کاهش کلسترول LDL (کلسترول بد) کمک کند.
در مطالعات، مصرف پسته با کاهش فشار خون و بهبود سلامت عروق خونی مرتبط بوده است.
پسته دارای شاخص گلیسمی پایین است، به این معنی که مصرف آن باعث افزایش ناگهانی قند خون نمیشود. این ویژگی برای افراد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت بسیار مفید است
کره پسته را میتوان به روشهای مختلفی استفاده کرد:
به گزارش فراشپز کره پسته نه تنها طعمی لذیذ دارد، بلکه با داشتن پروتئین، فیبر و مواد مغذی فراوان، گزینهای سالم برای افزودن به رژیم غذایی شماست. با توجه به فواید متعدد آن برای سلامت روده و قلب، این ماده غذایی میتواند جایگزینی مناسب برای دیگر کرههای مغزی باشد.
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…
فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…