چای سبز حاوی EGCG (اپیگالوکاتچین گالات) است که میتواند به بهبود حساسیت به انسولین کمک کرده و سطح قند خون را پایدار نگه دارد.
یک تحقیق در کره نشان داده است که افرادی که بهطور منظم چای سبز مینوشند، چربی احشایی کمتری دارند. این نوع چربی که اطراف اندامهای داخلی را احاطه میکند، با سندرم متابولیک و بیماریهای قلبی مرتبط است.ژ
مصرف منظم چای سبز میتواند میزان کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و از بیماریهای قلبی پیشگیری کند.
چگونه بیشترین بهره را از چای سبز ببریم؟
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…