چای سبز حاوی EGCG (اپیگالوکاتچین گالات) است که میتواند به بهبود حساسیت به انسولین کمک کرده و سطح قند خون را پایدار نگه دارد.
یک تحقیق در کره نشان داده است که افرادی که بهطور منظم چای سبز مینوشند، چربی احشایی کمتری دارند. این نوع چربی که اطراف اندامهای داخلی را احاطه میکند، با سندرم متابولیک و بیماریهای قلبی مرتبط است.ژ
مصرف منظم چای سبز میتواند میزان کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و از بیماریهای قلبی پیشگیری کند.
چگونه بیشترین بهره را از چای سبز ببریم؟
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با ۱/۲ فنجان آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری مخمر،…
فراشپز- با ترکیب مواد غذایی مختلف میتوانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت…
فراشپز- «چنگال» یا در زبان محلی جنوبی «چانگال»، یکی از نان شیرینیهای محبوب، سنتی و…
فراشپز- استان مازندران یکی از استانهای بسیار جذاب شمالی است که غذاهای محلی مخصوص به…
فراشپز- آش سماق یکی از غذاهای سنتی و محلی استان همدان است که مربوط به…
فراشپز- با یک دستور ساده میتوانیم در خانه ماست درست کنیم و از طعم آن…