اخبار

بهترین روش برای از بین بردن بوی تخم مرغ در پنکیک

فراشپز- چرا پنکیک بوی تخم مرغ می‌دهد؟ سوالی است در پخت پنکیک برای شما پیش خواهد آمد. در ادامه برای رفع این بوی زحم چند ترفند و توصیه ارائه شده است که با کمک آنها می‌توانید بوی تخم مرغ پنکیک را رفع کنید.

استفاده از تخم مرغ یکی از ارکان اصلی در طرز تهیه پنکیک است، اما گاهی باعث ایجاد بوی زحم در پنکیک هایتان میشود که علت و ترفند‌های رفع این بوی نامطبوع را بررسی میکنیم.

چرا پنکیک بوی تخم مرغ می‌دهد؟

در پخت پنکیک مشکلات و سوالاتی برای شما پیش خواهد آمد که یکی از آنها بوی تخم مرغی است که هنگام سرو پنکیک احساس می‌کنید. بویی که برای بسیاری اصلا خوشایند نیست و می‌تواند لذت خوردن پنکیک را کم کرده و شما را از نتیجه کار ناراضی کند. برای رفع این بوی زحم چند ترفند و توصیه در بخش آموزش آشپزی نمناک برایتان ارائه شده است که با کمک آنها میتوانید بوی تخم مرغ پنکیک را رفع کنید.

تخم مرغ‌ها را خوب هم نمی‌زنید

همانطور که در مطلب دلیل بوی تخم مرغ کیک هم توضیح دادیدم، خوب هم نزدن تخم مرغ می‌توانید به کیک و پنکیک شما بوی بدی بدهد. علاوه بر این دقت داشته باشید که حین هم زدن ذراتی از تخم مرغ که به بدنه ظرف چسبیده را مرتب جدا کرده و همراه مواد اصلی پنکیک ترکیب کنید.

از وانیل استفاده نمی‌کنید

در میان مواد لازم پنکیک، وانیل و عصاره آن حتما باید وجود داشته باشد تا با کمک عطر آن بتوانید از اینکه پنکیک شما بوی نامطبوع تخم مرغ بدهد جلوگیری کنید.

از تخم مرغ تازه استفاده نمی‌کنید

یکی از نکات مهم در طرز تهیه پنکیک خانگی، استفاده از تخم مرغ تازه است؛ فراموش نکنید که تخم مرغ کهنه بو و طعم نامناسبی در پنکیک ایجاد می‌کند.

از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده نمی‌کنید

در اغلب رسپی‌ها به این مورد اشاره داشتیم که بهتر است از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده کنید؛ در طبخ پنکیک هم این مسئله صدق میکند. بهتر است تخم مرغ‌ها را چند دقیقه قبل از آماده کردن مایع پنکیک، از یخچال خارج کرده و به آن زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

(ویدئو) طرز تهیه سوپ سیرابی به روش آشپز ترکیه‌ای

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: ۱۲۵۰ گرم سیرابی،…

2 دقیقه ago

(ویدیو) طرز تهیه یک غذای جدید ایتالیایی با کلم بروکلی و پنیر

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ایتالیایی با مواد اولیه شامل: ۱ عدد پیاز، ۱…

1 ساعت ago

طرز تهیه خوراک لوبیای اقتصادی و ارزان؛ خداحافظ لوبیاچیتی گران!

فراشپز- وقتی لوبیا چیتی لاکچری می‌شود! با گرانی لوبیا چیتی، دست از خوراک لوبیا نکشید!…

2 ساعت ago

طرز تهیه پشملبا (پیچ ملبا)؛ دسر فرانسوی نوستالژیک

فراشپز- pêche Melba یا پیچ ملبا، اولین بار در سال ۱۸۹۲ یا ۱۸۹۳ توسط سرآشپز…

2 ساعت ago

(ویدئو) طرز تهیه یک غذای فوری و خوشمزه با «سیب زمینی و جعفری»

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۴ عدد سیب زمینی، ۵۰…

3 ساعت ago

پنج نکته مهم و طلایی برای پخت برنج

فراشپز- حتما برنج را بعد از پاک کردن با آب ولرم بشویید. توجه داشته باشید…

3 ساعت ago