اخبار

بهترین روش برای از بین بردن بوی تخم مرغ در پنکیک

فراشپز- چرا پنکیک بوی تخم مرغ می‌دهد؟ سوالی است در پخت پنکیک برای شما پیش خواهد آمد. در ادامه برای رفع این بوی زحم چند ترفند و توصیه ارائه شده است که با کمک آنها می‌توانید بوی تخم مرغ پنکیک را رفع کنید.

استفاده از تخم مرغ یکی از ارکان اصلی در طرز تهیه پنکیک است، اما گاهی باعث ایجاد بوی زحم در پنکیک هایتان میشود که علت و ترفند‌های رفع این بوی نامطبوع را بررسی میکنیم.

چرا پنکیک بوی تخم مرغ می‌دهد؟

در پخت پنکیک مشکلات و سوالاتی برای شما پیش خواهد آمد که یکی از آنها بوی تخم مرغی است که هنگام سرو پنکیک احساس می‌کنید. بویی که برای بسیاری اصلا خوشایند نیست و می‌تواند لذت خوردن پنکیک را کم کرده و شما را از نتیجه کار ناراضی کند. برای رفع این بوی زحم چند ترفند و توصیه در بخش آموزش آشپزی نمناک برایتان ارائه شده است که با کمک آنها میتوانید بوی تخم مرغ پنکیک را رفع کنید.

تخم مرغ‌ها را خوب هم نمی‌زنید

همانطور که در مطلب دلیل بوی تخم مرغ کیک هم توضیح دادیدم، خوب هم نزدن تخم مرغ می‌توانید به کیک و پنکیک شما بوی بدی بدهد. علاوه بر این دقت داشته باشید که حین هم زدن ذراتی از تخم مرغ که به بدنه ظرف چسبیده را مرتب جدا کرده و همراه مواد اصلی پنکیک ترکیب کنید.

از وانیل استفاده نمی‌کنید

در میان مواد لازم پنکیک، وانیل و عصاره آن حتما باید وجود داشته باشد تا با کمک عطر آن بتوانید از اینکه پنکیک شما بوی نامطبوع تخم مرغ بدهد جلوگیری کنید.

از تخم مرغ تازه استفاده نمی‌کنید

یکی از نکات مهم در طرز تهیه پنکیک خانگی، استفاده از تخم مرغ تازه است؛ فراموش نکنید که تخم مرغ کهنه بو و طعم نامناسبی در پنکیک ایجاد می‌کند.

از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده نمی‌کنید

در اغلب رسپی‌ها به این مورد اشاره داشتیم که بهتر است از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده کنید؛ در طبخ پنکیک هم این مسئله صدق میکند. بهتر است تخم مرغ‌ها را چند دقیقه قبل از آماده کردن مایع پنکیک، از یخچال خارج کرده و به آن زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

3 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

3 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

4 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

5 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

5 ساعت ago