اخبار

بهترین زمان خوردن عصرانه

فراشپز- متخصص تغذیه مصرف میان‌وعده را در روز توصیه کرد و گفت: بیماران دیابتی، قلبی و افرادی که دچار اضافه وزن هستند در مصرف نوع و میزان این میان‌وعده‌ها دقت کنند.

زهرا حیدری گفت: مصرف میان وعده برای کودکان، افراد لاغر، ورزشکاران و زنان باردار بیش از سایر افراد توصیه می شود و معمولا بین وعده های اصلی غذا خورده می شود.

وی افزود: عصرانه نیز بین ناهار و شام مصرف می شود.این زمان باید دقیقا لحاظ شود یعنی میان هر تعداد ساعتی که بین زمان ناهار و شام قرار داشت باید صرف شود.

این متخصص تغذیه گفت: میان وعده عصرانه می تواند بستنی،نان و پنیر، کیک و شیرینی و انواع میوه ها و دسرها باشد البته افراد باید در میزان مصرف این میان وعده ها دقت کنند تا دچار چاقی و اضافه وزن نشوند.

حیدری ادامه داد: به عنوان مثال کیک های شکلاتی بیشترین کالری را دارند یا انواع کلوچه ها در افزایش وزن بسیار موثر است از طرفی مصرف برخی میوه هایی که شیرینی کمی دارند مانند آلبالو، گیلاس و سیب توصیه می شوند.

وی افزود: مصرف نان به دلیل اینکه سرشار از غلات است و پنیر به همراه مربا و گردو یا سبزیهایی مثل هویج، گوجه‌فرنگی و خیار بسیار مناسب هستند حتی می توان آن را با میوه های آبدار مانند خربزه و هندوانه مصرف کرد.

منبع: فارس

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا

فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…

4 ساعت ago

طرز تهیه موساکا؛ غذایی خوشمزه از امپراطوری عثمانی

فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بین‌المللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…

4 ساعت ago

دستور پخت املت کنگر؛ یک صبحانه متفاوت

فراشپز- برای آماده‌سازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…

15 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید…

16 ساعت ago

طرز تهیه تارت ماست خانگی

فراشپز- تارت ماست یکی از دسر‌های خوشمزه و سالمی است که می‌تواند به عنوان یک…

17 ساعت ago

طرز تهیه سالاد تبوله با کینوا کاملا رژیمی و خوشمزه

فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین سالاد‌های خاورمیانه‌ای است که اصالت آن به…

18 ساعت ago