اخبار

بهترین صبحانه برای مردان و زنان

فراشپز- یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک صبحانه غنی از کربوهیدرات برای مردان و یک صبحانه غنی از چربی برای زنان، برای شروع روز بسیار عالی است. در حالی که زنان چربی بیشتری نسبت به مردان ذخیره می‌کنند، طبق مدل‌سازی رایانه‌ای مورد استفاده در این مطالعه، برای به دست آوردن انرژی آن را سریع‌تر می‌سوزانند.

طبق یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه واترلو در کانادا، بهترین نوع صبحانه برای مردان و زنان دو منوی بسیار متفاوت است.

این مطالعه پیشنهاد می‌کند که برای سطوح بهینه انرژی و سلامت، متابولیسم مردان ممکن است به صبحانه غنی از کربوهیدرات بهترین پاسخ را بدهد، در حالی که زنان ممکن است از وعده‌های غذایی با درصد چربی بالاتر هنگام بیدار شدن بهره بیشتری ببرند.

انتخاب غذاهای مناسب برای متابولیسم نیز ممکن است به کاهش و حفظ وزن کمک کند.

متابولیسم به مجموعه پیچیده‌ای از فرآیندهای شیمیایی در بدن اطلاق می‌شود که از طریق آن مواد مغذی به انرژی تبدیل می‌شوند، رشد می‌کنند و آسیب‌های سلولی ترمیم می‌شوند.

این مطالعه بر اساس یک مدل ریاضی ایجاد شده توسط محققان است که به آنها اجازه می‌دهد تا تأثیر انتخاب‌های مختلف رژیم غذایی بر متابولیسم مردان و زنان را شبیه سازی کنند.

هدف این مدل پر کردن شکاف‌های موجود در دانش موجود در مورد تفاوت‌های بین روش‌های پردازش چربی توسط مردان و زنان بود. تحقیقات پزشکی از لحاظ تاریخی بر سلامت مردان متمرکز بوده است، بنابراین اطلاعات کمتری در مورد تأثیر غذاها بر متابولیسم زنان در دسترس است.

با استفاده از این مدل، محققان توانستند نتایج رژیم غذایی را برای زنان شبیه سازی کنند، به ویژه در مواردی که اطلاعات بالینی وجود ندارد.

تغذیه انسان در درجه اول از کربوهیدرات، چربی و پروتئین تشکیل شده است. زنان به جای ترجیح متابولیسم کربوهیدرات که توسط مردان نشان داده شده است، بیشتر به متابولیسم لیپید (اسید چرب) متکی هستند.

انتخاب صبحانه‌های غنی از کربوهیدرات که دارای درشت مغذی‌های متعادل و حاوی فیبر محلول هستند می‌تواند برای مردان مفید باشد. این موارد می‌تواند شامل غذاهایی مانند بلغور جو دوسر، یک اسموتی متعادل، یا یک کاسه توت، آجیل و ماست باشد.

برای زنان، چربی‌های سالم برای قلب که سرشار از چربی‌های غیراشباع هستند توصیه می‌شود. این غذاها می‌تواند شامل پودینگ چیا، املت تخم مرغ یا پنیر با دانه‌های کتان و سیب باشد.

منبع: مهر

فراشپز

Recent Posts

سالاد ژیگانو؛ سالاد خاص و خوشمزه ویژه پذیرایی

فراشپز- سالاد ژیگانو نوعی سالاد سرد مدرن است که از ترکیب لوبیاسبز با قارچ، مرغ…

23 دقیقه ago

کیک برنجی شکلاتی، تجربه جدیدی از طعم خوب کیک

فراشپز- کیک برنجی شکلاتی یکی از انواع کیک‌های شکلاتی است که به جای آرد گندم…

54 دقیقه ago

این تارت مخصوص روز‌های سرد زمستانی است

فراشپز- تارت‌ها یکی از شیرینی‌ها یا دسر‌های پر طرفدار هستند که از دو بخش خمیر…

1 ساعت ago

طرز تهیه تارت سیب زمینی با خمیر هزارلا

فراشپز- تارت سیب زمینی با خمیر هزارلا نوعی نان سیب زمینی بسیار نرم و خوشمزه…

2 ساعت ago

چطور در خانه کرم کارامل درست کنیم؟

فراشپز- طرز تهیه کرم کارامل خانگی بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.…

2 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت لذیذترین کیک موزی بدون فر

فراشپز- کیک موزی بدون فر برای صبحانه یا عصرانه یک میان وعده عالی است. برای…

3 ساعت ago