اخبار

خلال پوست پرتقال را با این روش درست کنید

فراشپز- پوست پرتقال و مرکبات دیگر دارای بوی فوق العاده‌ای است که در دستور بعضی کیک‌ها به عنوان اسانس و برای گرفتن بوی تخم مرغ مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای بعضی غذا‌ها مانند مرغ زعفرانی و یا مرصع پلو، قیمه نثار و هویج پلو، خلال پوست پرتقال نیاز است. همچنین در مربا‌ها و دسر‌های مختلف از بوی آن استفاده می‌شود. از این رو نیاز است که پوست پرتقال‌ها را خشک یا فریز کرد و برای هر موقع از سال که مورد نیاز است از آن استفاده کرد. می‌توان خشک کرد و در یک قوطی خارج از یخچال نگه داری کرد یا فریز کرد و به مدت یک سال در فریزر قرار داد.

مواد لازم خلال پوست پرتقال

پوست پرتقال به مقدار دلخواه

آب به مقدار کافی

شکر (اختیاری) به مقدار کافی

دستور تهیه پوست پرتقال

مرحله اول

برای تهیه خلال پوست پرتقال خشک شده لازم است پوست پرتقال را یا چاقو گرفته و بوسیله قیچی آن را به صورت خلال‌های باریک خرد کنیم. سعی کنید پوست سفید پرتقال به آن نچسبد. جوری باید پوست بکنیم که فقط لایه نارنجی رنگ آن جدا شود.

مرحله دوم

برای این کار می‌توان از پوست کن استفاده کرد. روی یک سینی پارچه تمیزی می‌پوشانیم و پوست پرتقال‌های خلالی شده را روی آن پهن می‌کنیم تا کامل خشک شود. این کار ممکن است یک تا دو روز طول بکشد.

مرحله سوم

سپس خلال‌های خشک شده را درون یک قوطی در بسته در جای خنک و خشک نگهداری می‌کنیم. توجه داشته باشید که اگر کمی رطوبت داشته باشد کپک می‌زند پس سعی کنید تا حد امکان کاملا خشک شده باشد.

مرحله چهارم

هنگام استفاده از خلال پوست پرتقال ابتدا آن را در یک ظرف آب ریخته و می‌گذاریم تا خیس بخورد. سپس روی شعله گاز قرار می‌دهیم تا با حرارت متوسط به جوش آید. کمی که جوشید، آن را آبکش کرده و مجددا با کمی آب دوباره می‌گذاریم بجوشد.

مرحله پنجم

این کار را سه تا چهار مرتبه تکرار می‌کنیم تا تلخی آن گرفته شود. در این مرحله می‌توان کمی شکر به خلال پوست پرتقال اضافه کرد و جند لحظه روی حرارت کم جوشاند تا شکر به خورد پوست پرتقال‌ها برود. سپس برای غذای مورد نظر از آن استفاده می‌شود.

مرحله ششم

روش دیگر جوشاندن و گرفتن تلخی در ابتدای کار و سپس خشک کردن آن است. با این روش، در زمان استفاده نیازی به گرفتن تلخی آن نیست. اما در این روش ممکن است خلال‌ها به خوبی خشک نشوند که می‌توان آن را بسته بندی کرد و در فریزر نگه داشت.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

آموزش تهیه ادویه گرام ماسالا؛ مخصوص غذاهای هندی

فراشپز- ادویه گرام ماسالا یکی از انواع ادویه‌های ترکیب هندی است که در غذا‌های زیاد…

1 ساعت ago

طرز تهیه پیده اسفناج و پنیر؛ طعمی به یادماندنی

فراشپز- پیده اسفناج، از دسته انواع پیده ها می باشد و اصالتا غذای ترکی می…

2 ساعت ago

سنگدان مرغ را در کباب کوبیده بریزیم یا نه ؟

فراشپز- سنگدان بهترین بخش مرغ و حاوی کمترین میزان باقیمانده داروها و ترکیبات شیمیایی در…

3 ساعت ago

(ویدیو) پخت غذا با جگر بره به سبک آشپز مشهور ترک

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مشهور ساکن یکی از روستای کشور ترکیه را خواهید…

3 ساعت ago

سالاد مرغ آسیایی ؛ آسان و سریع با طعمی فوق العاده

فراشپز- “سالاد مرغ” آسیایی یک از کامل‌ترین سالاد‌های مرغ می‌باشد و به خاطر طعم بی…

4 ساعت ago

دستور پخت کباب ترکی مرغ با سس مخصوص

فراشپز- کباب ترکی با مرغ که در زبان ترکی به آن تاووک شیش کباب نیز…

6 ساعت ago