فراشپز- این روشها نه تنها باعث تمیز شدن بهتر میشوند، بلکه مصرف کلم بروکلی را ایمنتر میکنند:
محلول آب و سرکه: در یک کاسه بزرگ، یک قسمت سرکه و سه قسمت آب مخلوط کنید. کلم بروکلی را برای چند دقیقه در این محلول بگذارید و سپس با آب سرد خوب بشویید.
محلول آب و نمک: یک قاشق نمک را در آب حل کنید و بروکلی را چند دقیقه در آن خیس کنید. این کار میتواند حشرات کوچک را نیز از بین ببرد.
بررسی دقیق: مطمئن شوید که زیر ساقهها و شاخههای کوچک هم به دقت شسته شوند.
آبکشی کامل: همیشه بروکلی را با آب سرد آبکشی کنید تا هرگونه باقیمانده مواد شستوشو از بین برود.
منبع: دلگرم
فراشپز- نگران تغذیه فرزندتان هستید؟ در این مطلب به چند راه ساده اشاره میکنیم که…
فراشپز- دستور پخت کیکی مقوی با شیره و ارده . آموزش ببینید و برای افراد…
فراشپز- پنیر ورقه ای یکی پنیر های فرآوری شده بود که یک محصول غذایی که…
فراشپز- سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از…
فراشپز- هر منطقه از ایران برای نوروز خوراکیهای خاصی دارد؛ شیرینیهایی که حالا شهرت ملی…
فراشپز- خورش کنگر از غذاهای خوشمزه و بهاری است که در سفره خانوادههای ایرانی طرفداران…