مغزهایی مانند گردو، بادام و تخمههای آفتابگردان، حتی اگر کمی نمک داشته باشند، همچنان جزو سالمترین میانوعدهها هستند. این خوراکیها علاوه بر تأمین سدیم، چربیهای سالم و پروتئین نیز دارند. بعد از یک تمرین ورزشی سخت، یک مشت آجیل شور میتواند جایگزین خوبی برای الکترولیتهای ازدسترفته باشد.
زیتونها با آن طعم خاص و جذابشان، منبعی غنی از چربیهای سالم و آنتیاکسیدانها هستند. در عین حال، نمک موجود در آنها میتواند به تأمین سدیم مورد نیاز بدن کمک کند. اما مراقب باشید! مصرف زیاد زیتون میتواند سدیم روزانه شما را افزایش دهد، پس آنها را در حد تعادل مصرف کنید.
کیمچی و کلمترش از غذاهای تخمیرشدهای هستند که علاوه بر سدیم، سرشار از پروبیوتیکهای مفید برای سلامت گوارش هستند. افزودن مقدار کمی از این مواد به غذاهای روزانه میتواند به هضم بهتر و تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
ماهیهایی مانند تن و سالمون کنسروی، حاوی مقدار مناسبی سدیم هستند، اما در کنار آن، اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین فراوانی هم دارند که برای سلامت قلب مفید است. اگرچه نمک موجود در این کنسروها ممکن است کمی بالا باشد، اما در مقایسه با فواید تغذیهای آن، ارزش مصرف متعادل را دارد.
لوبیا و نخود کنسروی علاوه بر پروتئین گیاهی، حاوی مقدار مناسبی سدیم نیز هستند. اگر نگران نمک موجود در آنها هستید، میتوانید قبل از مصرف آنها را آبکشی کنید تا میزان سدیم کاهش یابد.
البته قبل از ایجاد هر تغییری در رژیم غذایی خود، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- دست پیچ اصفهان نوعی رولت گوشت است که غذایی باشکوه برای پذیرایی در مهمانهاست.…
فراشپز- به جز برگرهای کلاسیک که با گوشت قرمز پخته میشوند، میتوانید در خانه برگرهایی…
فراشپز- همه میخواهند بیشتر زندگی کنند. اغلب به ما گفته میشود که کلید انجام این…
فراشپز- پیتزاها تنوع بسیار بالایی دارند و شما میتوانید این پیتزاها را در طعم و…
فراشپز- خوراک لوبیا سبز با ترکیبی از لوبیاسبز، هویج، سیب زمینی و آلو پخته میشود…
فراشپز- برگرها جزو فست فودها و غذاهای بسیار پرطرفدار محسوب میشوند. حتی در میان کسانی…