مغزهایی مانند گردو، بادام و تخمههای آفتابگردان، حتی اگر کمی نمک داشته باشند، همچنان جزو سالمترین میانوعدهها هستند. این خوراکیها علاوه بر تأمین سدیم، چربیهای سالم و پروتئین نیز دارند. بعد از یک تمرین ورزشی سخت، یک مشت آجیل شور میتواند جایگزین خوبی برای الکترولیتهای ازدسترفته باشد.
زیتونها با آن طعم خاص و جذابشان، منبعی غنی از چربیهای سالم و آنتیاکسیدانها هستند. در عین حال، نمک موجود در آنها میتواند به تأمین سدیم مورد نیاز بدن کمک کند. اما مراقب باشید! مصرف زیاد زیتون میتواند سدیم روزانه شما را افزایش دهد، پس آنها را در حد تعادل مصرف کنید.
کیمچی و کلمترش از غذاهای تخمیرشدهای هستند که علاوه بر سدیم، سرشار از پروبیوتیکهای مفید برای سلامت گوارش هستند. افزودن مقدار کمی از این مواد به غذاهای روزانه میتواند به هضم بهتر و تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
ماهیهایی مانند تن و سالمون کنسروی، حاوی مقدار مناسبی سدیم هستند، اما در کنار آن، اسیدهای چرب امگا ۳ و پروتئین فراوانی هم دارند که برای سلامت قلب مفید است. اگرچه نمک موجود در این کنسروها ممکن است کمی بالا باشد، اما در مقایسه با فواید تغذیهای آن، ارزش مصرف متعادل را دارد.
لوبیا و نخود کنسروی علاوه بر پروتئین گیاهی، حاوی مقدار مناسبی سدیم نیز هستند. اگر نگران نمک موجود در آنها هستید، میتوانید قبل از مصرف آنها را آبکشی کنید تا میزان سدیم کاهش یابد.
البته قبل از ایجاد هر تغییری در رژیم غذایی خود، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…