اختصاصی فراشپز- من یک متخصص ایمنی غذا هستم و از شما خواهش میکنم که این ۶ مورد از وسایل آشپزخانه را هر چه سریعتر تعویض کنید. اگر از آشپزخانه خود به خوبی استفاده میکنید، احتمالاً چند وسیله دارید که به طور منظم از آنها استفاده میکنید و دیگر کارایی لازم را ندارند. برخی از آنها ممکن است به راحتی با توجه به خراشها، لکهها و بوی نامطبوع قابل شناسایی باشند، در حالی که برخی دیگر به طور پنهانی میتوانند آلودگی ایجاد کنند. برای کمک به شما در حذف حدس و گمان، از تروور کریک، مدیر فنی آموزش و مشاوره در آزمایشگاههای مایکروبک، پرسیدیم که کدام وسایل آشپزخانه را باید بیشتر تعویض کنید و چرا. ادامه مطلب را برای جزئیات بیشتر بخوانید.
در بسیاری از موارد، انتخاب ظروف شیشهای نگهداری غذا میتواند از نظر ایمنی غذایی “تمیزتر” و همچنین سازگارتر با محیط زیست باشد.
فراشپز- نیازهای بیولوژیکی گیاهان و حیوانات بر میزان، کیفیت و نوع پروتئین سلولهای آنها تأثیر…
فراشپز- هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده…
فراشپز- پلو مسما بادمجان نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب…
اختصاصی فراشپز- وقتی به سالاد فکر میکنید، احتمالاً اولین موادی که به ذهنتان میرسد، سبزیجات…
اختصاصی فراشپز- من یک پزشک متخصص در طب جامع هستم و این ۵ ماده غذایی…
اختصاصی فراشپز- آیا تا به حال در پیروی از رژیم غذایی گیاهی مشکل داشتهاید؟ ممکن…