اختصاصی فراشپز- من یک متخصص ایمنی غذا هستم و از شما خواهش میکنم که این ۶ مورد از وسایل آشپزخانه را هر چه سریعتر تعویض کنید. اگر از آشپزخانه خود به خوبی استفاده میکنید، احتمالاً چند وسیله دارید که به طور منظم از آنها استفاده میکنید و دیگر کارایی لازم را ندارند. برخی از آنها ممکن است به راحتی با توجه به خراشها، لکهها و بوی نامطبوع قابل شناسایی باشند، در حالی که برخی دیگر به طور پنهانی میتوانند آلودگی ایجاد کنند. برای کمک به شما در حذف حدس و گمان، از تروور کریک، مدیر فنی آموزش و مشاوره در آزمایشگاههای مایکروبک، پرسیدیم که کدام وسایل آشپزخانه را باید بیشتر تعویض کنید و چرا. ادامه مطلب را برای جزئیات بیشتر بخوانید.
در بسیاری از موارد، انتخاب ظروف شیشهای نگهداری غذا میتواند از نظر ایمنی غذایی “تمیزتر” و همچنین سازگارتر با محیط زیست باشد.
فراشپز- سوپ ماکارانی یکی از انواع سوپهای سبزیجات است که به جای حبوبات در آن…
فراشپز- پاییز که از راه میرسد سروکله صیفیجاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی…
فراشپز- ذرت مکزیکی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای خیابانی است که طعم بینظیر و…
فراشپز- قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که تهیهی آن کمی…
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…