Categories: اخبار

۶ وسیله آشپزخانه که باید فوراً تعویض کنید: سلامت شما در خطر است!

اختصاصی فراشپز- من یک متخصص ایمنی غذا هستم و از شما خواهش می‌کنم که این ۶ مورد از وسایل آشپزخانه را هر چه سریع‌تر تعویض کنید. اگر از آشپزخانه خود به خوبی استفاده می‌کنید، احتمالاً چند وسیله دارید که به طور منظم از آن‌ها استفاده می‌کنید و دیگر کارایی لازم را ندارند. برخی از آن‌ها ممکن است به راحتی با توجه به خراش‌ها، لکه‌ها و بوی نامطبوع قابل شناسایی باشند، در حالی که برخی دیگر به طور پنهانی می‌توانند آلودگی ایجاد کنند. برای کمک به شما در حذف حدس و گمان، از تروور کریک، مدیر فنی آموزش و مشاوره در آزمایشگاه‌های مایکروبک، پرسیدیم که کدام وسایل آشپزخانه را باید بیشتر تعویض کنید و چرا. ادامه مطلب را برای جزئیات بیشتر بخوانید.

وسایل مشترک آشپزخانه که باید همین حالا تعویض شوند، طبق گفته یک متخصص ایمنی غذا

  1. اسفنج‌ها (اسکاچ ها)
    • زمان تعویض: هر هفته
    • سینک آشپزخانه یکی از کثیف‌ترین مکان‌ها در آشپزخانه و کل خانه شماست. اسفنج‌هایی که روغن، چربی و تکه‌های غذا را جذب می‌کنند، محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها هستند. پیشنهاد می‌شود اسفنج‌ها را هر هفته تعویض کنید.
  2. برس‌های تمیزکننده
    • زمان تعویض: هر چند ماه
    • برس‌های تمیزکننده نیز باید بیشتر از آنچه که معمولاً انجام می‌دهید، تعویض شوند. این برس‌ها معمولاً طول عمر بیشتری نسبت به اسفنج‌ها دارند و بهتر است هر چند ماه یک‌بار تعویض شوند.
  3. پارچه‌های شستشو و دستمال‌های ظرفشویی
    • زمان تعویض (برای تمیز کردن): روزانه
    • بهترین کار این است که پارچه‌های شستشو و دستمال‌های ظرفشویی را روزانه بشویید تا از تجمع باکتری‌ها جلوگیری شود.
  4. تخته‌های برش
    • زمان تعویض: هر شش ماه
    • تخته‌های برش باید هر شش ماه یک‌بار تعویض شوند تا از نشتی مواد خطرناک و رشد باکتری جلوگیری شود.
  5. چاقوهای آشپزخانه
    • زمان تعویض: هر شش ماه (یا بیشتر، بسته به کیفیت)
    • چاقوها باید در صورت مشاهده ترک یا شل شدن دسته‌ها تعویض شوند تا از آلودگی جلوگیری شود.
  6. ظروف پلاستیکی نگهداری غذا
    • زمان تعویض: متفاوت
    • ظروف پلاستیکی باید زمانی که کدر، خراشیده یا تغییر شکل داده‌اند، تعویض شوند. ظروف پلاستیکی استفاده شده برای غذاهای بیرون‌بر معمولاً فقط برای یک بار استفاده مناسب هستند.

در بسیاری از موارد، انتخاب ظروف شیشه‌ای نگهداری غذا می‌تواند از نظر ایمنی غذایی “تمیزتر” و همچنین سازگارتر با محیط زیست باشد.

فراشپز

Recent Posts

چرا گوشت نسبت به سبزیجات، پروتئین بیشتری دارد؟

فراشپز- نیازهای بیولوژیکی گیاهان و حیوانات بر میزان، کیفیت و نوع پروتئین سلول‌های آن‌ها تأثیر…

6 ساعت ago

در این فصل کوکوی مرغ و هویج بپزید

فراشپز- هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده…

6 ساعت ago

پلو مسما بادمجان؛ پلو مخلوط خوشمزه برای عاشقان بادمجان

فراشپز- پلو مسما بادمجان نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب…

11 ساعت ago

سالاد دانه‌ای غلیظ: طعمی تازه و پاییزی برای سلامتی شما!

اختصاصی فراشپز- وقتی به سالاد فکر می‌کنید، احتمالاً اولین موادی که به ذهنتان می‌رسد، سبزیجات…

12 ساعت ago

رازهای سالمندی سالم: چگونه با ۵ ماده غذایی ساده به جوانی خود ادامه دهیم!

اختصاصی فراشپز- من یک پزشک متخصص در طب جامع هستم و این ۵ ماده غذایی…

12 ساعت ago

چرا برخی افراد نمی‌توانند به گیاه‌خواری پایبند بمانند؟

اختصاصی فراشپز- آیا تا به حال در پیروی از رژیم غذایی گیاهی مشکل داشته‌اید؟ ممکن…

12 ساعت ago