اخبار

۷ جایگزین سالم کره

فراشپز- جایگزینی کره با انواع محصولات روغنی مغذی می‌تواند مصرف چربی‌های اشباع شده را کاهش دهد، تنوع چربی‌های سالم را در رژیم غذایی شما افزایش دهد و ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر بیشتری را به بدن‌تان وارد کند. چه به دنبال گزینه‌های گیاهی باشید، از جایگزین‌های بدون لاکتوز گرفته تا گزینه‌های غنی از مواد مغذی، جایگزینی برای هر ترجیح و دستور غذایی وجود دارد. در این مطلب نگاهی کرده‌ایم به تعدادی از این جایگزین‌های مهم.

روغن زیتون

روغن زیتون جایگزین کره برای سلامت قلب به خصوص در پخت و پز است، این روغن سرشار از چربی‌های تک غیراشباع و آنتی اکسیدان‌ها، از سلامت قلب و عروق حمایت می‌کند و التهاب را کاهش می‌دهد. روغن زیتون فوق بکر در غذاهای خوش طعم و سالاد ، به خوبی عمل می‌کند. البته این نوع روغن زیتون شاید با ذائقه ما ایرانی‌ها جور نباشد به همین دلیل بهتر است از روغن زیتون تصفیه شده بدون بو استفاده کنیم. در هنگام طبخ غذا به ازای هر ۱ فنجان کره، سه چهارم فنجان روغن زیتون را جایگزین کنید.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یک جایگزین گیاهی برای کره با طعم منحصر به فرد است. سرشار از تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs) است که ممکن است انرژی و متابولیسم را افزایش دهد. روغن نارگیل که در دمای اتاق جامد است، بافت کره را تقلید می‌کند و می‌توانید آن را به مقدار مساوی با کره برای پخت جایگزین کنید.

آووکادو

این میوه یک جایگزین کره غنی از مواد مغذی است که سرشار از چربی‌های تک غیراشباع، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای قلب است. آووکادوی له شده به خوبی روی نان تست یا در دستور پخت‌هایی مانند براونی و مافین پخش می‌شود. کره را با مقدار مساوی آووکادو جایگزین کنید و مواد مایع را کمی به آن اضافه کنید تا قوام آن حفظ شود.

 

کره آجیل

کره‌های بادام، بادام زمینی یا کره بادام هندی، جایگزینی خامه‌ای و خوش طعم برای کره هستند. آن‌ها سرشار از چربی‌های سالم، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند ویتامین E و منیزیم هستند. کره‌های آجیلی برای پخش کردن روی نان، افزودن به اسموتی‌ها یا پخت کوکی‌ها ایده آل هستند. از آن‌ها به همان میزان کره به عنوان یک جایگزین استفاده کنید و از طعم متمایزشان لذت ببرید.

ماست یونانی

این ماست یک جایگزین کم چرب و پروتئین بالا برای کره در پخت است. رطوبت، لطافت و کمی رنگ به دستور غذاها اضافه می‌کند. بسته به ترجیحات غذایی شما می‌توان از انواع پر چرب یا کم چرب آن استفاده کرد. نیمی از ماست یونانی را در دستور غذا با کره جایگزین کنید تا در عین حال مقداری چربی برای بافت حفظ شود.

سس سیب

این سس یک جایگزین کره کلاسیک در پخت، به ویژه برای کیک، کلوچه و کلوچه است. این ماده چربی را کاهش می‌دهد و در عین حال شیرینی و رطوبت طبیعی را اضافه می‌کند. سس سیب شیرین نشده بهترین انتخاب برای جلوگیری از تغییر طعم و مزه در دستور پخت شما است. سس سیب را به همان اندازه کره جایگزین کنید.

موز

موز له شده یکی دیگر از جایگزین‌های میوه‌ای برای کره است که شیرینی طبیعی، رطوبت و بافت خامه‌ای را فراهم می‌کند. این میوه سرشار از پتاسیم، فیبر و ویتامین است. از موز رسیده در دستور العمل‌هایی مانند پنکیک یا کلوچه استفاده کنید. موز له شده را با مقدار مساوی کره جایگزین کنید.

منبع: همشهری انلاین

فراشپز

Recent Posts

دستور تهیه رقایب حلوا؛ حلوای سنتی گیلان

فراشپز- رقایب حلوا یا حلوای تخم گشنیز یکی از حلواهای سنتی رشت و استان گیلان…

20 دقیقه ago

طرز تهیه ماقوت بستنی مخصوص با طعم زعفرانی

فراشپز- ماقوت یک دسر مشابه ژله است که با پودر نشاسته ذرت و ژلاتین سفت…

52 دقیقه ago

این مواد غذایی را نباید صبح‌‌ها ناشتا بخورید

فراشپز- به گفته گروهی از متخصصان تغذیه، قهوه جزء هشت چیزی است که بهتر است به…

1 ساعت ago

طرز تهیه وافل سیب زمینی؛ یک صبحانه خوشمزه و لذت بخش

فراشپز- همه ما از اهمیت وعده صبحانه آگاهی داریم. با این وجود گاهی اوقات از…

2 ساعت ago

سیب‌زمینی تست‌شده با اسفناج و تخم‌مرغ؛ صبحانه‌ای لذیذ

فراشپز- به جای انتخاب صبحانه‌های تکراری، دست به کار شوید و سیب‌زمینی تست‌شده با اسفناج…

3 ساعت ago

بهترین صبحانه برای شروع روز

فراشپز- یک مطالعه جدید می‌گوید برای داشتن قلب سالم، بهترین صبحانه صبحانه‌ای است که ۲۰…

3 ساعت ago