کتلت آلو تیکی یا آلو تیکا یکی از غذاهای مشهور هندی است. هندیها هم مثل شیرازی ها به سیب زمینی…
کوکو بادمجان و سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب بادمجان، سیبزمینی و پیاز تهیه…
کره خرما نوعی شیرین کننده خوشمزه و طبیعی مانند عسل و شیره است که برای مصرف در وعده صبحانه بسیار…
کیک کارامل عسل و گردو یکی از انواع کیکهای عصرانه است که با روکشی از عسل و گردو تهیه میشود…
روشهای پخت اسفناج پلو به عنوان یکی از انواع پلو مخلوط مثل خیلی از غذاهای ایرانی، بسیار متنوع است و…
پلو مرغ فوری یکی از روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ سرخ شده همراه با برنج و گشنیز…
“نخود پلو” رژیمی یک غذای مناسب برای افرادی که به رژیم خود اهمیت می دهند مواد لازم برای نخود پلو…
“ساندویچ دلی روبن” از ژامبون بره و پنیر سویسی (یا چدار) در بین دو تکه نان سبوس دار گریل شده…
“کیک سیب” علاوه بر بافت نرمی که دارد به دلیل استفاده از دارچین در آن عطر و طعم فوقالعاده پیدا…
مربای توت فرنگی از مرباهایی است که مورد پسند اکثر ذائقه ها است.در این مطلب طرز تهیه مربای توت فرنگی…