کرایی مرغ سیستانی، خوراک خوشمزه و اصیل ایرانی

1 ماه ago

کرایی یا کراهی یکی از غذاهای اصیل و مشهور استان سیستان و بلوچستان است که با مرغ و یا گوشت…

سالاد بادمجان عربی؛ یک بشقاب سالاد خوشمزه و هیجان‌انگیز!

1 ماه ago

سالاد بادمجان و نخود عربی یکی از سالادهای سرد و خوشمزه است که از ترکیب بادمجان سرخ شده با نخود…

شربت گل محمدی؛ خنگ و خوشرنگ برای روز‌های گرم تابستان

1 ماه ago

شربت گل محمدی یکی از انواع شربت‌های اصیل ایرانی است که با عصاره گل محمدی، گلاب و شکر تهیه می‌شود…

قیمه ماسوله یا ننه قرمه؛ غذای اصیل و خوشمزه گیلانی

1 ماه ago

قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان است که از ترکیب گوشت با…

با این روش بمب گیلاس شکلاتی درست کنید

1 ماه ago

تهیه بمب گیلاس شکلاتی مراحل ساده‌ای دارد که ما آن را برایتان آموزش داده‌ایم. با ترکیب طعم شکلات و میوه…

طرز تهیه لواشک هندوانه؛ تجربه یک طعم و رنگ متفاوت!

1 ماه ago

لواشک هندوانه بافت لطیف و نرمی دارد و با رنگ صورتی و طعم متفاوتش، می‌تواند پای ثابت میز تنقلاتتان شود.…

چند روش‌ ساده و کاربردی برای گرفتن تلخی لیمو عمانی

1 ماه ago

استفاده از لیمو عمانی به غذا‌ها عطر فوق العاده‌ای می‌دهد، اما در برخی مواقع ممکن است موجب ایجاد تلخی در…

سالاد ماکارانی با عدس؛ یک سالاد متفاوت و مقوی

1 ماه ago

سالاد ماکارانی با عدس نوعی سالاد سبزیجات است که از ترکیب ماکارانی با عدس، خیارشور، فلفل دلمه‌ای، پیاز داغ و...…

طرز تهیه ترشی کلم قرمز و بادمجان

1 ماه ago

وجود ترشی در کنار غذا می تواند اشتهای ما را دو چندان کند و همچنین از لحاظ مواد مغذی می…

طرز تهیه نوشیدنی برزیلی کایپرینا

1 ماه ago

کایپرینا (Caipirinha) نوشیدنی برزیلی است که با نعناع، شکر، عصاره نیشکر و یخ آماده می شود. در این دستور عصاره…