طرز تهیه سسی که جوجه رو 10 برابر خوشمزه تر میکنه

2 ماه ago

راز خوشمزگی جوجه کباب در سسی است که برای مزه دار کردن جوجه کباب از آن استفاده میکنیم دستور تهیه…

بهترین جایگزین کشمش در آبدوغ خیار+ راز خوشمزگی

2 ماه ago

اگر شما به کشمش در آبدوغ خیار علاقه ندارید یا هوس آبدوغ خیار کرده اید اما به کشمش دسترسی ندارید…

علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل

2 ماه ago

اصولاً املت با ترکیب تخم مرغ و گوجه فرنگی پخته می‌شود. اما گاهی اوقات، تخم مرغ ممکن است بوی زهمی…

علت اصلی چسبیدن کباب تابه ای به ماهیتابه + راه حل

2 ماه ago

کباب تابه ای یک غذای ساده است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. با این…

طرز تهیه بستنی خانگی با طعم دالگونا کافی

2 ماه ago

بستنی دالگونا کافی نوعی بستنی با پایه قهوه است که می‌توانید آن را با روشی آسان و بدون نیاز به…

طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه + اندازه و نوع سرکه مناسب

2 ماه ago

اگر شما هم به دنبال یک پنیر سالم و خوشمزه خانگی هستید، این مطلب برای شما طرز تهیه پنیر خانگی…

اصول دم کردن یک چای خوشمزه+ فوت کوزه گری

2 ماه ago

چای یکی از نوشیدنی های محبوب برای همه ایرانی ها است اما دم کردن چای اصول خاصی دارد که رعایت…

طرز تهیه حلوا شیر و عسل مجلسی در ۵ مرحله ساده

2 ماه ago

حلوا شیر و عسل یکی از حلواهای بسیار خوشمزه و لطیف با شیر است که برای افطار ماه رمضان و…

چلو گوشت هویج؛ غذایی که تبریزی‌ها برای محرم می‌پزند

2 ماه ago

چلو گوشت هویج، یکی از غذاهای محلی تبریز است که معمولا در ایام عزاداری مخصوصا عاشورا و تاسوعا، به عنوان…

تهیه غلور زابلی (حلیم زاهدانی)؛ غذای نذری محرم و صفر

2 ماه ago

اگر اهل خراسان یا سیستان و بلوچستان باشید، احتمالا با غلور آشنایی دارید. غلور از غذاهای نذری محرم استان خراسان…