طرز تهیه موهیتو هلو در ۱۵ دقیقه به روش کافی شاپی

3 ماه ago

موهیتو هلو یکی از گواراترین انواع موهیتو رستورانی است که هم ظاهر چشمگیر و شیکی دارد و هم درست کرد…

طرز تهیه مربای انجیر سیاه؛ تجربه شیرین و لذیذ

3 ماه ago

تا فصل انجیر تمام نشده باید دست به کار شوید و هم میوه‌اش را حداقل یک بار در روز بخورید…

طرز تهیه «ترشی لیمو»؛ تقاطع جذاب از ترشی و تندی!

3 ماه ago

اگر فلفل بخش جدانشدنی وعده‌های غذایی‌تان است، حتما با انواع آن آشنا هستید و در غذاهای مختلف یا از پودر…

چگونه سالاد میوه جذابی درست کنیم؟ جشنواره‌ مزه‌های تابستانی

3 ماه ago

سالاد میوه از آن دست گزینه‌هایی است که می‌تواند مهمانی‌های دوستانه و خانوادگی شما را جذاب کرد. حاضران تشویق به…

چگونه پودر لیموترش خانگی تهیه کنیم؟

3 ماه ago

پودر لیموترش یک افزودنی خوشمزه و مفید است که می‌توانید از آن در تهیه دسرها، نوشیدنی‌ها و غذاها استفاده کنید.…

طرز تهیه نان شیر خرما نرم و خوشمزه مرحله به مرحله

3 ماه ago

نان شیر خرما یا نان شیرمال خرما یکی از انواع شیرینی با شیر است که در اغلب شهرهای ایران با…

خواص زردآلو: ۹ خاصیت علمی اثبات شده

3 ماه ago

زردآلو یک میوۀ هسته دار است که با نام آلوی ارمنی هم شناخته می شود. این میوۀ گرد و زرد،…

قهوه دالگونای لوتوس، یک نوشیدنی خوشمزه برای عاشقان قهوه

3 ماه ago

قهوه دالگونای لوتوس یکی از نوشیدنی‌های خنک و خوشمزه کافی شاپی است که می‌توانید آن را با روشی آسان در…

روش تهیه سوپ «گرماو» به سبک کرد‌ها

3 ماه ago

کردها با سیب‌زمینی که خواص غذایی آن پرتعداد است، یک نوع سوپ محلی می‌پزند که اگر یک بار طعم آن…

سه دستور العمل آسان تهیه مرغ با لیموترش برای آشپزهای تنبل

3 ماه ago

از مرغ کبابی باربیکیویی گرفته تا مرغ ادویه دار ترکی و یک مرغ کامل برشته شده در فر هر یک…