طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

5 ماه ago

همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقت‌ها هم لازم است این روند…

طرز تهیه نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی

5 ماه ago

نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از…

طرز تهیه پان فورته، دسر سنتی ایتالیایی

5 ماه ago

پانفورته (Panforte) یک دسر سنتی ایتالیایی است که به معنای "نان قوی" است. این دسر از مواد اولیه ساده و…

طرز تهیه مربای خربزه؛ مقوی و پرخاصیت

5 ماه ago

مربای خربزه یکی از مرباهای مقوی و پرخاصیت تابستانی است که می‌توانید با دو روش با آهک و بدون آهک،…

فوت و فن‌های تهیه موهیتو؛ خنک شوید!

5 ماه ago

کم‌تر از یک‌ربع وقت بگذارید، موهیتو درست کنید و خنک شوید! مواد لازم: نعنای تازه: ۴۰ برگ لیمو: ۶ عدد…

طرز تهیه ترشی گوجه‌سبز؛ طعمی جدید و جذاب

5 ماه ago

تا فصل گوجه‌سبز تمام نشده، دست به کار شوید و ترشی‌اش را درست کنید. بدون شک از طعم جذاب این…

طرز تهیه سالاد کاردینال مجلسی

5 ماه ago

سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه…

طرز تهیه آش سماق تویسرکان؛ غذایی سرشار از مواد مغذی

5 ماه ago

آش سماق یکی از غذاهای سنتی و محلی استان همدان است که مربوط به تویسرکان می‌باشد که طعم فوق‌العاده و…

طرز تهیه پاستا سوسیس؛ خوشمزه و متفاوت

5 ماه ago

پاستا یک غذای محبوب است؛ حالا تصور کنید که پاستا با یک سس خوشمزه و تکه‌های سوسیس سرخ‌شده هم ترکیب‌شده…

یخمه تُرُش؛ غذای خوشمزه و قدیمی اصفهان

5 ماه ago

یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان است که بسیار خوشمزه و به‌واسطه داشتن برگه زردآلو، به و آلو…