آشپزی غذای سنتی

طرز تهیه کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی

کیتو مرغ یا کتلت مرغ ایتالیایی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیا است که با ذائقه ایرانی‌ها بسیار سازگار می‌باشد. کتلت یا کیتو مرغ یک

آشپزی سالاد

همه نکاتی که باید برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه بدانید

سالاد الویه ازجمله غذاهای سرد بسیار پرطرفدار و محبوب در ایران است که تهیه آن نیاز به دانستن برخی نکات و فوت و فن‌ها دارد

آشپزی غذای سنتی

طرز تهیه ورقه بادمجان گیلانی در ۳۰ دقیقه

ورقه بادمجان گیلانی یکی از سالم‌ترین، خوشمزه‌ترین، آسان‌ترین و حتی جزو ارزان‌ترین غذاهای گیلکی است که به صورت گیاهی و بدون گوشت درست می‌شود. ورقه

آشپزی نوشیدنی

طرز تهیه فراپه طالبی به روش کافی شاپی در ۱۰ دقیقه

فراپه طالبی یکی از انواع نوشیدنی‌های خوشمزه و خنک برای تابستان و روزهای گرم سال است که شاید در منوی کافی شاپ‌ها هم آن را

آشپزی غذای سنتی

طرز تهیه شاهی پنیر؛ غذای لذیذ هندی

شاهی پنیر غذای خوشمزه هندی است که از تکه‌های پنیر در سس غلیظی از گوجه فرنگی، ادویه و خامه تهیه می‌شود. این غذا یکی از

آشپزی غذای سنتی

روش درست کردن پنیر خامه‌ای خانگی

پنیر خامه‌ای یک پنیر تازه و نرم است که از شیر یا خامه تهیه می‌شود. این پنیر دارای طعمی ملایم و خامه‌ای است و در

آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

فلن کیک شکلاتی یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که به راحتی می‌تواند پایه ثابت میهمانی‌های شما باشد، با طرز تهیه فلن کیک شکلاتی

آشپزی فست فود و فینگرفود

آموزش سوسیس بندری به روش آبادانی‌ها

سوسیس بندری اصالتا متعلق به جنوب کشور است که مانند فلافل و سمبوسه به عنوان فست فود در باقی نقاط کشور نیز بسیار رواج دارند.

آشپزی مربا

دستور تهیه مربای بابونه با طعم منحصر به‌فرد و خوشمزه

مربای بابونه یکی از مرباهای سنتی و خوشمزه است که از گل‌های بابونه تهیه می‌شود. بابونه یک گیاه دارویی است که خواص آن برای تسکین