این غذاها بدن را از سرطان نجات میدهند
فیبر مانند سایر مواد مغذی هضم نمیشود. در عوض، بیسروصدا در پسزمینه عمل میکند، روده را سالم نگه میدارد، سموم را…
فیبر مانند سایر مواد مغذی هضم نمیشود. در عوض، بیسروصدا در پسزمینه عمل میکند، روده را سالم نگه میدارد، سموم را…
کارشناسان سلامت میگویند تکیه صرف بر مکملهای غذایی ممکن است موثرترین رویکرد نباشد، اما موثرترین رویکرد هم نیستند. در…
ادویه کاچی ترکیبی از چندین ادویه مختلف است که در آشپزی ایرانی به ویژه برای تهیه غذاهای شیرین و دسرها استفاده می شود.…
تلخی ناخواسته در خورش ها می تواند نتیجه عوامل مختلفی باشد، از جمله سوختن پیاز داغ، استفاده نادرست از لیمو عمانی یا…
نداشتن تغذیه مناسب میتواند بر تشدید بیخوابی نیز تاثیر داشته باشد؛ بنابراین باید کمبود برخی مواد معدنی و ویتامینها…
نوع میگو یکی از عوامل مهم در کیفیت و طعم آن است. برخی از انواع میگوها به طور طبیعی دارای بافت سفت تری هستند و این…
این نوشیدنی معمولا قبل از خواب نوشیده میشود. دستورالعملهای رایج برای تهیه آن شامل آب نارگیل برای تامین الکترولیتها،…
فراشپز- در فصل بهار که میوه خوش طعم و مزه زردآلو می رسد خیلی ها این میوه را به صورت برگه خشک می کنند و برای فصل های…
فراشپز- در دنیای امروز، تغذیه سالم و متعادل به یکی از اصلی ترین دغدغه های بشر تبدیل شده است. با افزایش آگاهی در مورد…
فراشپز- همهی ما حداقل یک عادت غذایی داریم که میدانیم به نفع ما نیست، اما باز هم تکرارش میکنیم. گاهی پرخوری هنگام…
فراشپز- خشک کردن زردآلو یکی از بهترین روش ها برای نگهداری طولانی مدت این میوه خوش طعم و پرخاصیت است. با خشک کردن…
فراشپز- تابستان نزدیک است و در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک آب دوغ خیار خوشمزه و خنک نمیچسبد. این غذای نوستالژی و…
فراشپز- در روزهای گرم سال که از ماه پایانی فصل بهار در کشور ما آغاز میشود برای تامین آب مورد نیاز بدن، هیچ نوشیدنی…
پنیر به عنوان یکی از مغذیترین گزینههای صبحانه شناخته میشود و شایعات متعددی درباره تأثیر آن بر کاهش کارایی ذهن در…
فراشپز- تا پیش از این همیشه تصور می کردیم که زعفران را باید با آب جوش و داغ دم کنیم تا بیشترین رنگ دهی را داشته باشد…
فراشپز- هل جزو ادویه هایی است که عطری مخصوص و طعمی بی نظیر دارد. از هل در تهیه انواع شیرینی ها و غذاها و نوشیدنی های…
فراشپز- اگر حس می کنید آنطور که باید از مواد مغذی برای سلامت موهایتان استفاده نمی کنید و مجاب به مصرف مولتی ویتامین ها…
فراشپز- بدون یخ زدن؛ اینگونه توت فرنگی را ۱ سال تازه نگه دارید.
پیش از بررسی انواع روغن، لازم است با مفهوم کلیدی "نقطه دود" آشنا شویم. نقطه دود به دمایی گفته میشود که در…
فراشپز- با شروع فصل گرما، میوههای تابستانی هم روانۀ بازار میشوند و به دلیل رنگ و طعم خوب آنها، مورد توجه همه مردم و…
فراشپز- کلم پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در در شهرهای مختلف با مواد متنوعی طبخ می شود اما زادگاه اصلی…