فراشپز
  • فست فود و فینگرفود
  • کیک و شیرینی
  • مربا
  • غذاهای رژیمی
  • غذای سنتی
  • خواص مواد غذایی
  • نوشیدنی
  • سالاد
  • ترشیجات و سس‌ها
  • خانه
  • مربا
اخبار مربا
  • مربای بالنگ خانگی ؛ فوت و فن تهیه مربای بالنگ + خواص شگفت انگیز بالنگ

    مربای بالنگ خانگی ؛ فوت و فن تهیه مربای بالنگ + خواص شگفت انگیز بالنگ

    بالنگ و مربای آن، فراتر از یک خوراکی ساده، تجربه‌ای طبیعی از سلامت و آرامش در سبک زندگی ایرانی است، طعمی شیرین و عطری…

  • چگونه مربای زرشک خوش‌رنگ درست کنیم؟ قرمز ، شفاف و خوش طعم + فوت و فن

    چگونه مربای زرشک خوش‌رنگ درست کنیم؟ قرمز ، شفاف و خوش طعم + فوت و فن

    مربای زرشک از اون مرباهای خاص و ایرانیه که وقتی درستِ درست دربیاد، رنگ قرمزش چشم‌گیر میشه و طعم ترش‌مَلسش کنار نون…

  • روش تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک؛ فوت‌ و فن ترد و خوش‌رنگ شدن مربای کدو حلوایی

    روش تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک؛ فوت‌ و فن ترد و خوش‌رنگ شدن مربای کدو حلوایی

    مربای کدو حلوایی یک مربای سنتی و محبوب ایرانی است که بافت نرم و شیرینی ملایم دارد و می‌شود آن را با زعفران، هل یا گلاب…

  • طرز تهیه مربای خرمالو با طعمی بی‌نظیر

    طرز تهیه مربای خرمالو با طعمی بی‌نظیر

    مربای خرمالو به دلیل استفاده از میوه خرمالو که دارای ویتامین‌های A، C و فیبر است، نه تنها طعمی عالی دارد، بلکه برای…

  • چطور مربای انار درست کنیم که نه شکرک بزند، نه تیره شود و همیشه خوشرنگ بماند؟

    چطور مربای انار درست کنیم که نه شکرک بزند، نه تیره شود و همیشه خوشرنگ بماند؟

    مربای انار از آن خوشمزه‌های پاییزی‌ست که اگر درست دربیاید، رنگِ قرمزش دل می‌بَرد و طعمش هر صبح حال آدم را خوب می‌کند.…

  • مربای به چگونه درست می‌شود؟ ؛ راز قرمز شدن مربای به

    مربای به چگونه درست می‌شود؟ ؛ راز قرمز شدن مربای به

    طرز تهیه مربای به یکی از محبوب‌ترین دستورهای پاییزی است که با عطر خاص و رنگ دل‌انگیزش، سفره صبحانه را جذاب‌تر می‌کند.…

  • طرز تهیه مربای شقاقل در خانه

    طرز تهیه مربای شقاقل در خانه

    این مربای خاص که ریشه در فرهنگ غذایی مناطق شمالی کشور دارد، از گیاهی به همین نام تهیه می‌شود. شقاقل که گاهی با…

  • طرز تهیه مربای نارنگی

    طرز تهیه مربای نارنگی

    مربای نارنگی یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با…

  • روش تهیه مربای کامکوات ؛ تلخی پوست میوه کامکوات را چگونه بگیریم؟

    روش تهیه مربای کامکوات ؛ تلخی پوست میوه کامکوات را چگونه بگیریم؟

    طرز تهیه مربای کامکوات را یاد بگیرید؛ مربایی خوش‌عطر و خوشرنگ با طعمی ترش و شیرین که در خانه به‌سادگی قابل تهیه است و…

  • این مربا حافظه‌تان را تقویت می‌کند

    این مربا حافظه‌تان را تقویت می‌کند

    زنجبیل با مزاج گرم و خشک، در ترکیب با عسل یا به‌صورت مربا و روغن موضعی، می‌تواند حافظه، هضم، یبوست و قوای جنسی را در…

  • روش تهیه مربای فلفل ؛ خوشمزه ترین مربای عمرتان می شود

    روش تهیه مربای فلفل ؛ خوشمزه ترین مربای عمرتان می شود

    اگر به دنبال امتحان مزه های متفاوت و خوشمزه هستید مربای فلفل برای شما گزینه بسیار مناسبی است، طرز تهیه مربای فلفل تند…

  • طرز تهیه مربای خرمالو با طعمی بی‌نظیر

    طرز تهیه مربای خرمالو با طعمی بی‌نظیر

    در این مقاله به طور کامل، طرز تهیه مربای خرمالو را توضیح خواهیم داد. شما با مطالعه این مقاله، می‌توانید با روش درست و…

  • طرز تهیه مربای سیب خانگی + نکات کلیدی برای مربایی شفاف و خوشمزه

    طرز تهیه مربای سیب خانگی + نکات کلیدی برای مربایی شفاف و خوشمزه

    مربای سیب از آن دسته مرباهای کلاسیک و همیشه حاضر است که زمستان را به کامتان شیرین می‌کند. این مربا با ترکیب ساده سیب و…

  • مربای انجیر؛ زینت بخش صبحانه‌های دلپذیر

    مربای انجیر؛ زینت بخش صبحانه‌های دلپذیر

    مربای انجیر، نگین شیرین سفره‌های صبحانه و عصرانه، نه تنها به دلیل طعم دلپذیر و بافت منحصربه‌فردش، بلکه به خاطر…

  • طرز تهیه کمپوت آناناس خانگی؛ خوش‌طعم و بدون مواد نگهدارنده

    طرز تهیه کمپوت آناناس خانگی؛ خوش‌طعم و بدون مواد نگهدارنده

    این کمپوت نه‌تنها به‌عنوان یک دسر سبک و سالم کاربرد دارد، بلکه می‌تواند مکمل خوبی برای انواع کیک‌ها، دسرها یا حتی…

  • دستور پخت مارمالاد سیب با و بدون ژلاتین

    دستور پخت مارمالاد سیب با و بدون ژلاتین

    این مارمالاد، ترکیبی است از لطافت سیب‌های تازه، شیرینی ملایم و کمی آب‌ لیمو است که با پخت آرام، به بافتی ژله‌ای و غلیظ …

  • طرز تهیه مربای آلوبخارا؛ این دسر ترش و شیرین را حتماً امتحان کنید

    طرز تهیه مربای آلوبخارا؛ این دسر ترش و شیرین را حتماً امتحان کنید

    طرز تهیه مربای آلوبخارا نه‌تنها ساده و سریع است بلکه نتیجه آن یک مربای خوش‌رنگ، خوش‌عطر و فوق‌العاده خوشمزه خواهد…

  • طرز تهیه کره پسته؛ یک خوراکی سالم با خواص فراوان

    طرز تهیه کره پسته؛ یک خوراکی سالم با خواص فراوان

    اگر به دنبال تغییر طعم و ایجاد تنوع در کره پسته خانگی هستید، می‌توانید با افزودن مواد طبیعی مانند عسل، دارچین، قهوه،…

  • طرز تهیه مارمالاد گیلاس به ۲ روش

    طرز تهیه مارمالاد گیلاس به ۲ روش

    برای نگه‌داری مارمالاد گیلاس، مهم‌ترین نکته استریل‌ کردن شیشه‌ و در آن‌ پیش از پر کردن است؛ این کار را می‌توان با…

  • بهترین روش تهیه کمپوت توت سیاه

    بهترین روش تهیه کمپوت توت سیاه

    این ویدیو روش آسانی برای تهیه کمپوت توت سیاه فوق العاده به شما نشان می دهد که همه آن را دوست خواهند داشت:

پربازدیدترین اخبار مربا
  • مربای بالنگ خانگی ؛ فوت و فن تهیه مربای بالنگ + خواص شگفت انگیز بالنگ
  • طرز تهیه مربای خرمالو با طعمی بی‌نظیر
  • روش تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک؛ فوت‌ و فن ترد و خوش‌رنگ شدن مربای کدو حلوایی
  • مربای به چگونه درست می‌شود؟ ؛ راز قرمز شدن مربای به
  • چگونه مربای زرشک خوش‌رنگ درست کنیم؟ قرمز ، شفاف و خوش طعم + فوت و فن
  • چطور مربای انار درست کنیم که نه شکرک بزند، نه تیره شود و همیشه خوشرنگ بماند؟
  •  ترشیجات
  •  مربا
  •  خواص مواد غذایی
  •  آشپزی
  •  کیک و شیرینی
  •  غذای سنتی
  •  نوشیدنی
  •  غذاهای رژیمی
  •  سالاد
  •  فست فود

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به سایت فراشپز می‌باشد.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام