طرز تهیه کشمش پلو لاری با ماهی

فراشپز- کشمش پلو با ماهی یکی ازخوشمزه‌ترین غذا‌های محلی منطقه لارستان فارس است. برای آشنایی با روش تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

طرز تهیه کشمش پلو لاری با ماهی

فراشپز- کشمش پلو با ماهی یکی ازخوشمزه‌ترین غذا‌های محلی منطقه لارستان فارس است. برای آشنایی با روش تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم کشمش پلو ماهی لاری

برنج:۱ پیمانه

ماهی فیله شده:۴۰۰ گرم

کشمش:۲۵۰ گرم

پیاز:۱ عدد بزرگ

شملیز خشک شده:۳۰ گرم

ادویه ماهی:به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

طرز تهیه کشمش پلو ماهی لاری

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. بعد برنج را در آب جوشی که زرد چوبه به آن اضافه شده بجوشانید و وقتی مغز ن نیم پز شد آن را آبکش کنید.

فیله ماهی را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.

بعد ادویه ماهی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ماهی خرد شده را به پیاز و ادویه‌های تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید.

به ماهی در حال تفت نمک، فلفل و شملیز اضافه کنید. در آخر هم کشمش شسته شده را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مواد را لای برنج آبکش شده بریزید و دم دهید

نکات تکمیلی در مورد کشمش پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.

کشمش پلو را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز
فراشپز
وبلاگ‌نویس
منبع: نمناک
ارسال نظر