طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی به روش رستورانی
سالاد مرغ مکزیکی را میتوانید به عنوان یک وعده کامل و سبک یا پیشغذایی متفاوت همراه با نان تست، چیپس ترتیلا، نان کروتان یا حتی داخل نان باگت سرو کنید تا طعم لذیذ و بافت متنوع آن را بهتر تجربه کنید.

فراشپز- فرهنگ غذایی مکزیک ترکیبی از مواد بومی منطقه و تأثیرات آشپزی اروپایی به ویژه اسپانیا است که طعمهای متنوع و منحصر به فردی را به وجود آورده است. یکی از عناصر کلیدی در آشپزی مکزیکی، فلفلهای چیلی هستند که علاوه بر طعم تند و طبع گرم، عطری دلپذیر و خواص فراوانی هم دارند.
سالاد مرغ مکزیکی، با ترکیبی از ادویه فاهیتا یا ادویههای تند و چاشنیهای متنوع، نمونهای عالی از این فرهنگ غذایی غنی است. در ادامه، طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی را مرحله مرحله بخوانید تا لاین غذای سالم و لذیذ را در منزل درست کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ مکزیکی
- سینه مرغ (خرد شده)یک کیلوگرم
- ذرت۲۰۰ گرم
- پیاز بزرگ دو عدد
- لیموترش تازه یک عدد
- قارچ خرد شده نصف فنجان
- سس مایونز کمچرب نصف فنجان
- سس مایونز چیلی یکچهارم فنجان
- پودر چیلی به مقدار لازم
- پودر پیاز به مقدار لازم
- پودر پاپریکابه مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی
مرحله اول: مرغ را بپزید
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد مکزیکی باید داخل یک قابلمه مناسب، مقداری آب بریزید و سینههای مرغ را به همراه پیازهای خرد شده داخل آن قرار دهید. حال قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا مرغ کامل بپزد و با عطر پیاز طعمدار شود. پس از پخت کامل، مرغ را از قابلمه خارج کنید تا در دمای محیط خنک شود.
هنگامی که مرغ خنک شد، آن را با چنگال یا دست ریش ریش کنید تا برای ترکیب با سایر مواد سالادتان آماده باشد.
نکته: برای بافت نرمتر مرغ در هنگام پخت، میتوانید کمی برگ بو یا یک حبه سیر هم به آب اضافه کنید. این کار علاوه بر خوشعطر کردن مرغ، طعم سالاد را هم لذیذتر میکند.
مرحله دوم: مواد را مخلوط کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی باید یک کاسه بزرگ انتخاب کنید تا هنگام مخلوط کردن مواد، فضای کافی داشته باشد. حال مرغ ریش ریش شده را داخل کاسه بریزید. سپس سس مایونز و سس سفید فرانسوی را اضافه کرده و با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا مرغ به طور کامل با سسها پوشانده شود.
در این مرحله، ادویههای مورد نظر مانند پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پاپریکا و کمی نمک را به ترکیب بیفزایید و دوباره هم بزنید تا در اصطلاح، طعمها به خوبی به خورد مرغ بروند.
نکته ۱: برای افزایش عطر و طعم سالاد مکزیکیتان میتوانید کمی آب لیمو تازه یا کمی گشنیز خرد شده به مخلوطتان اضافه کنید؛ با این کار به سبک اصیل مکزیکی نزدیکتر خواهد شد.
نکته ۲: مرغ را میتوانید گریل کنید.
مرحله سوم: قارچ را اضافه کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه سالاد مکزیکی به سراغ قارچها بروید. در یک قابلمه کوچک، قارچهای خرد شده را به همراه مقدار کمی آب لیمو تازه قرار دهید. آب لیمو علاوه بر جلوگیری از تیره شدن قارچها، طعم آنها را تازه و خوشعطر هم نگه میدارد.
قابلمه را روی حرارت کم بگذارید تا قارچها کمی نرم شوند و آب اضافی آنها کامل تبخیر شود.اگر به دنبال طعم تند هستید در این مرحله میتوانید سس مکزیکی تند و آتشین را درست و به آن اضافه کنید. پس از پخت، قارچها را به مخلوط مرغ و سس در کاسه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به طور یکنواخت در سالاد پخش شوند.
نکته: برای طعم بهتر قارچها و سالاد مکزیکیتان بعد از تبخیر آب، قارچها را حتی میتوانید با کمی کره تفت دهید سپس اضافه کنید.
مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه سالاد مکزیکی، یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کنید. پیازهای خرد شده را به صورت خام داخل مخلوط سالاد مکزیکیتان بریزید. سپس ذرت پخته یا کنسروی را اضافه کنید. همه مواد را به آرامی هم بزنید تا طعمها به خوبی ترکیب شوند.
در این مرحله، سالاد مرغ مکزیکی شما آماده سرو است. آن را داخل ظرف سروتان بریزید و روی آن را با کمی گشنیز تازه یا برشهای فلفل رنگی تزیین کنید.
نکته: برای حفظ تردی پیاز و تازگی ذرت، این دو ماده را قبل از سرو به سالادتان اضافه کنید تا بافت و طعم آنها بهترین حالت خود را حفظ کند/
نکات تکمیلی تهیه سالاد مرغ مکزیکی
سالاد مرغ مکزیکی، ترکیبی خوش طعم از مرغ، سبزیجات تازه و ادویههای تند و معطر مکزیکی است. اگر به غذاهای تند و پر ادویه علاقه دارید، این سالاد رنگارنگ انتخابی ایدهآل برای سفره شما به حساب میآید. پس نکات تکمیلی زیر را بخوانید تا آن را به بهترین شکل درست کنید.
انتخاب مرغ مناسب در تهیه سالاد مرغ مکزیکی
استفاده از سینه مرغ بدون پوست و استخوان باعث میشود بافت سالاد نرمتر و کمچربتر باشد البته شما میتوانید برای طعم بیشتر از ترکیب سینه و ران مرغ هم استفاده کنید. استفاده از مرغ بدون پوست و استخوان مناسب افرادی است که در روتین روزانه خود، از رژیم لاغری خاصی پیروی میکنند.
میزان تندی سالاد مرغ مکزیکی
سالاد مرغ مکزیکی در دستور اصیل خود، طعمی بسیار تند دارد که از ادویههایی مانند فلفل چیلی و پودر فلفل قرمز میآید. اگر ذائقه شما با غذاهای تند سازگار نیست، میتوانید میزان این ادویهها را کاهش دهید تا سالاد، طعمی ملایمتر و متناسب با سلیقهتان پیدا کند. در صورتی که به دنبال تندی بیشتر در تهیه سالاد مرغ مکزیکی هستید میتوانید میزان پودر فلفل قرمز، چیلی و سیاه را دو برابر کنید.
تهیه سس رژیمی در سالاد مرغ مکزیکی
برای تهیه نسخه رژیمی سالاد مرغ مکزیکی، به جای استفاده از مایونز معمولی میتوانید از مایونز کمچرب استفاده کنید یا آن را با ترکیبی از ماست یونانی و مقدار کمی روغن زیتون جایگزین کنید. این تغییر نه تنها کالری سالاد را کاهش میدهد، بلکه بافتی نرم و طعمی تازه به آن میبخشد و گزینهای سالمتر برای علاقهمندان به تغذیه سالم را فراهم میکند.
تزیین و سرو سالاد مرغ مکزیکی
استفاده از فلفل دلمهای رنگی، گشنیز تازه، برشهای آووکادو به علاوه کاهو، کلمهای سفید و قرمز، نه تنها زیبایی ظاهری سالاد را چند برابر میکند، بلکه ارزش غذایی آن را هم به طور چشمگیری افزایش میدهد. این سبزیجات تازه بافتی ترد و طعمی تازه به سالاد میبخشند که باعث جذابتر شدن آن میشود.
سالاد مرغ مکزیکی را میتوانید به عنوان یک وعده کامل و سبک یا پیشغذایی متفاوت همراه با نان تست، چیپس ترتیلا، نان کروتان یا حتی داخل نان باگت سرو کنید تا طعم لذیذ و بافت متنوع آن را بهتر تجربه کنید.
منبع: کاله