طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای رژیمی

سوپ فلفل دلمه ای یک سوپ رژیمی است و همچنین برای کسانی که به آنفولانزا مبتلا شده اند داروی مناسبی جهت درمان باشد.

 طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای رژیمی

فراشپز- در فصل  پاییز و زمستان هیچ چیز به اندازه یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه نمی چسبد تا بدن را گرم کند.اگر به دنبال یک سوپ سبزیجات رژیمی هستید و میخواهید به عنوان یک وعده آن را مصرف کنید به شما پیشنهاد میکنیم که سوپ فلفل دلمه ای قرمز را امتحان کنید و از طعم و رنگ ریبایش لذت ببرید.

مواد لازم سوپ فلفل دلمه ای

        فلفل دلمه ای قرمز :5 عدد 

        چیلی قرمز :1 عدد

        قرص عصاره سبزیجات : 2 عدد

        فیله گوجه فرنگی :5 عدد

        پیاز خردکرده :2 عدد 

        سیر خردکرده :  2 حبه 

        روغن زیتون :  1 قاشق سوپ خوری 

        نمک و فلفل :  به میزان لازم 

        پودر مرزنجوش :  به میزان لازم 

        آب :  1 لیتر

روش تهیه سوپ فلفل دلمه ای

 مرحله اول:

برای درست کردن سوپ فلفل دلمه ای ابتدا فر را بادمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم:

برای شروع باید ابتدا فلفل ها را بشویید و به 4 قسمت تقسیم کنید. دانه های داخل آن را خارج کنید و الیاف سفید وسط آن را بیرون بیاورید.از سمت پوست ،فلفل ها را روی سینی فر قرار دهید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بمانند و برشته شوند.

250_11zon

مرحله سوم:

بعد از برشته شدن  و خنک شدن فلفل ها آنها را به مدت 5 دقیقه داخل کیسه های پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید. بعد از 5 دقیقه فلفل ها را از کیسه خارج کنید و پوست آن را به راحتی بگیرید.

مرحله چهارم:

در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس فلفل چیلی را خرد کنید و در روغن تفت دهید.بعد از تفت دادن فلفل چیلی پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طاایی رنگ شوند.

بعد فیله گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و همه مواد را به مدت 5 دقیقه با حرات ملایم تفت دهید .بعد از 5 دقیقه تفت این مواد، فلفل دلمه ای های پوست گرفته شده را اضافه کنید و تفت کوچکی بدهید.

مرحله پنجم:

حرارت را خاموش کنید تا سبزیجات تفت داده شده کمی خنک شوند. بعد آنها را داخل دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز بریزد و مخلوط کنید تا مواد به صورت پوره شوند.

مرحله ششم:

مخلوط پوره شده ی گوجه فرنگی و فلفل را در یک قابلمه بریزید و با یک لیتر آب و عصاره سبزیجات روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. و بعد 5 دقیقه با حرارت کم بجوشند و در آخر نمک ، فلفل و پودر مرزنجوش را در سوپ بریزید و سوپتان را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ فلفل دلمه ای

    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .

    سوپ فلفل دلمه ای را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .

    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . 

منبع: نمناک

ارسال نظر